קצת על החיים

סבא אהרון וסבתא חנה
אני וסבתא
על החיים של סבתא חנה

סבתא חנה מספרת לי

נולדתי בשנת 1954, להורים שלי מילה ודוד. גרתי בשכונת הדר-יוסף בתל אביב, זו הייתה שכונה מאד כיפית והכיתה שלי הייתה מאד מגובשת מכיוון שלא היה טלוויזיה או אייפון בזמנו. היינו נפגשים כמעט כל יום היינו משחקים קלאס, כדורגל ועוד.. גרתי עם ההורים שלי ואחי צביקה, יעקב אחי הבכור גר בקיבוץ רחוק וראיתי אותו מעט.

כשהייתי צעירה אהבתי מאד לקרוא, גם אהבתי לצאת החוצה ולשחק עם חברים ולצאת איתם לטיולים. מאד אהבתי את עניין החברתי, ובכללי כולם היו מגובשים עם כולם… וגם שיחקתי כדורגל בליגה הארצית ואפילו נסענו לגרמניה לייצג את ישראל באליפות כדורגל לנוער נשים.

סבתא מצד שמאל ליד בת דודה שלי

קישור למצגת שהכנו: הקשר הרב דורי

אמלין אמאיו: זאת אני כשהייתי קטנה בת שבע ובמסעדה של סבתא שלי היינו הולכים לשחק בחול ביחד כל המשפחה. היינו אוכלים מלא ארטיקים, כשהייתי קטנה היה לי את השיק האהוב עליי: עם גלידת שוקולד, מייפל ומלא אגוזי פקאן, שאני ממש אוהבת.

לסיכום סבתא וסבא שלי כבר אין מסעדה אבל הם עדיין מבשלים לנו אוכל ממש ממש טעים – אז אני אוהבת!

מצגת הסיפור של סבתא חנה שהכנתי עם הסיפור המלא