סיפור חיי בלה ויינטראוב

אני ושחר שחר בקפריסין ואני ביומולדת
הבריתה של שחר לפני 10 שנים
הקמת משפחה, בית עבודה וילדים

שמי, בלה אני נולדתי בגרמניה בתאריך 28.3.1948 .

אחרי מלחמת העולם השנייה הורי עברו לגור בגרמניה. אחרי שלוש שנים נולדתי בגרמניה. כשהייתי בת שנה הורי החליטו לעלות לארץ ישראל. הם עלו לארץ  ומנמל חיפה  העבירו אותם למחנה עולים ברעננה. בהמשך, הם קיבלו דירה של חדר אחד בעיר הרצליה ומיד עברו  מהמעברה ברעננה לחדר בהרצליה.

ילדותי עברה עלי בעיר הרצליה. למדתי שם בבית ספר יסודי ולאחר מכן בתיכון. לאחר שסיימתי את לימודי בבית הספר התיכון, התחלתי לעבוד בבנק דיסקונט בסניף הרצליה. עבדתי שם במשך שמונה שנים. לאחר מכן נישאתי והקמתי משפחה ויש לנו שלושה ילדים. כיום יש לי מילדי ששה נכדים. אני עזרתי בגידול ובפינוק כל הנכדים.

בנוסף לעזרה בגידול ופינוק הנכדים יש לי גם תחביבים. אני אוהבת עבודות יד ובעיקר תכשיטנות.

הזוית האישית

שחר: סבתא, אני מאוד שמחה שבחרתי לעבוד איתך ביחד בתכנית הקשר הרב דורי. אני שמחה שבעבודה המשותפת גם את לימדת אותי על העבר שלך וגם אני מלמדת אותך דברים חדשים בעבודה על המחשב. דברים, שמעולם לא נכנסת אליהם ולא התנסית בהם. אני מאוד שמחה שעבדתי ולא אם אף אחד אחר.

לא להעביר דברים חדים מיד ליד
לא מעבירים דברים חדים מיד ליד אלא שמים על השולחן ומי שרוצה לוקח.