ספר ליום ההולדת השביעי שלי

סבתא עם ליה והנין דוד
סבתא תינוקת, על הידיים של אמא שלה צביה.
האהבה לספרים

שמי איזבל (אן) נולדתי בשנת 1940, באירלנד, ארץ קרה וגשומה כל השנה. אהבתי תמיד להתכרבל בשמיכה ולקרוא ספרים. להיכנס לעולם של דמיון וסיפורי אגדות מכל העולם.

בגיל שבע אבא קנה לי מתנה ליום ההולדת, ספר של "אליס בארץ הפלאות" / מאת : לואיס קרול (כתב בשנת 1865).

הספר מספר על ילדה שרודפת אחרי ארנב ונופלת לתוך מאורה שאין לה סוף. ושם נגלים לה עולמות שונים ומוזרים והיא פוגשת כל מיני יצורים מעניינים. מאוד אהבתי את הספר, ובכלל מאד אהבתי לקרוא ספרים. עד היום אני קוראת המון ספרים. ספרים מלמדים הרבה. וידע זה כוח !

את הספר הבאתי עם שאר החפצים החשובים שלי, כאשר עליתי לארץ בשנת 1964. אני שמחה ששמרתי על הספר כל השנים האלו בתוך קופסא. אני נותנת לליה שתשמור על הספר, והיא תיתן את זה לנכדה שלה.

אני רוצה לקחת משפט חכם מהספר אליס מארץ הפלאות שאומר: "אם כולם היו מתעסקים בדברים שלהם, העולם היה מתקדם יותר מהר."

כלומר, להתרכז במשימות שלך במקום להתעסק במשימות של אחרים. להציב לעצמך מטרות. ולנסות להשיג אותם.

צילום הכריכה של הספר:   LEWIS CARROL  ALICE WONDERLAND

עליסה בארץ הפלאות' הסופר- לואיס קרול

הזוית האישית

סבתא אני מאחלת לליה חיים נפלאים' עשירים בתוכן וידע עם אהבת העם הארץ והמשפחה, כמובן. ליה: אני מאחלת לסבתא אריכות ימים ובריאות טובה שתמשיך לספר סיפורים מרתקים ותפנק במתנות וחיבוקים.

קורק
העיר השנייה בגודלה ברפובליקה של אירלנד