סיפור מהחיים של בוריס סליסטר

אני סבא וסבתה הלכנו לטייל ביחד
סבא שלי שהיה ילד ליד אמא שלו שמתה
אירועים בחיים שלי ומשפחתי

שלום, שמי בוריס סליסטר, אני גר בקרית ביאליק החל משנת 1991. אני בן יחיד לאם חד הורית. גדלתי בבית צנוע אבל חם ואוהב. נולדתי באוקראינה, באיזור ויניצה, בשנת 1956.

כיצד הכרתי את אשתי

באביב בשנת 1980 טיילתי בטיילת הראשית בעיר קולומיאה באוקראינה ופתאום ראיתי בחורה שהלכה מולי. הסתכלתי בעיניים שלה והתאהבתי מיד. קניתי לה פרחים והגעתי יום יום לביתה. אחרי חודש הצעתי לה נישואין. התחתנו בקיץ ונולדו לנו שני ילדות: טניה, אימא של לידור הנכד המתעד, ולנה, דודה של לידור.

בשנת 1991 עלינו לארץ כל המשפחה, מלבד אמי שנפטרה באותה השנה.

בנעוריי עם אמי

תמונה 1

השנים הראשונות בארץ היו קשות. אני עבדתי במפעל 12 שעות כל יום ואשתי למדה. היו לנו קשיי שפה, קשיי התאקלמות וקשיי דיור.

כשאשתי סיימה ללמוד, התחלתי ללמוד בשביל מקצוע יותר מפרנס. לאורך השנים המצב הכלכלי השתפר, עבדנו קשה כל השנים והיום אנחנו בסדר.

בינתיים נולדו לנו גם ארבעה נכדים, לידור הוא הנכד הבכור. הוא נולד בדיוק ביום ההולדת ה 50 של אשתי, שקיבלה את המתנה המושלמת ליום הולדתה העגול.

לידור: היה כיף, שמחתי לתעד את הסיפור של סבי, למדתי הרבה על העבר של סבא וסבתא.

"המשפחה זה הכול"