סיפור חייו של סרגי פליץ' ארפיב

אני עם אחותי וסבא
זה סבא שלי כשהיה צעיר
לסרגי פליץ' ארפיב היו חייו מעניינים אם הרבה שינויים

קוראים לי סרגי פליץ' ארפיב.

נולדתי בשנת 1948 בghr דנצקי עכשיו היא נמצאת באוקרינה' אבל בזמן ההוא היא הייתה שייכת לברית המועצות.

עברתי עם משפחתי לעיר וולגוגרד שברוסיה כשהייתי בן שנתיים, זה היה בשנת 1950. עברנו כל המשפחה בגלל העבודה של אבא שלי. בעיר זו גדלתי ולמדתי וכשבגרתי, שם פגשתי את אישתי. התחתנו בשנת 1970, בעיר וולגוגרד, שם גם נולדו הילדים שלנו במשך השנים.

תמונה 1

בשנת 1996 כשהייתי בן 48 אני אישתי והילדים שלי עברנו לגור בעיר מוסקבה. שם עבדתי כמנהל בחברות לקול, אינטר וקרד (הם עשו כרטיסים שקונים איתם בנזין). אני לא הייתי המנהל היחיד בחברה, גם חבר שלי היה המנהל. עד היום החברות האילו קיימות, אבל אני לא משתמש בהם אפילו.

עבדתי שם משנת 2000 עד 2010 ומאז אני בפנסיה, אבל אני עדיין עובד בבורסה. קצת לפני כן אני ואישתי עברנו לגור ליד מוסקבה, כי היה מקום פנוי ואנחנו רצינו לגור במקום שקט.

בשנת 2008 אני אישתי ביקרנו בישראל.

video1517570415.mp4

הזוית האישית

ליזה: ממש נהנתי כי גיליתי דברים חדשים כשדיברתי עם סבא שלי, למשל גיליתי שהוא נולד באוקרינה ולא ברוסיה.

סרגי: נהנתי לדבר עם נכדתי כי אנחנו לא משוחחים הרבה

בדנצקי