סיפור ההיכרות של סבא חנניה עם סבתא אושרה

סבא חנניה ואני
סבא חנניה וסבתא
סבא חנניה וסבתא אושרת

סבא חנניה מספר את סיפור ההיכרות שלו עם סבתא אושרה:

"אני הייתי בגיל 28 וסבתא הייתה בגיל 26. כשאימא שלך מורן נולדה הייתי בגיל 29.

אני חיזרתי אחרי סבתא. הייתי מחכה שהיא תחזור מביה"ס ובדרכה הביתה הייתי אוסף אותה, מחמיא לה ולעיתים מביא לה מתנות כמו פרחים שהיא אהבה מאוד. אז היא הייתה בת 16 ואני הייתי בן 19. נכון, ניכר כי ישנם פערים, אך זה היה מקובל בזמנו.

הקשר עם הזמן התהדק יותר. אני אוהב לקנות לאשתי תכשיטים רבים, יהלומים שהיא אוהבת וכד'. אנו יוצאים לבילויים יחד כמשפחה, מתגבשים, יוצאים לנופש לבתי מלון, טסים לחו"ל וכד'.

אהבתה רק גדלה והתעצמה עם השנים וגם אני מרגיש שאהבתנו גדלה וגודלת מיום ליום. "מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה בינינו".

בשירות הצבאי, שירתי במשמר הגבול במשטרת טבריה, שם היא הייתה גרה. ראיתי אותה וממבט ראשון התאהבתי. ידעתי שהיא הולכת להיות אשתי ושאעשה הכל בכדי להשיג את את ידה.

עדי: בתכנית זו הכרתי את סבא יותר, למדתי הרבה ממנו ונהנתי מאוד.

אני וסבא בתכנית

משמר הגבול
משמר הגבול או בראשי תיבות: מג"ב, הוא הזרוע המבצעית של משטרת ישראל, שמטרתהּ לתת מענה לבעיות בנושאי ביטחון פנים, לוחמה בטרור, לחימה בפשיעה קשה, אבטחת מתקנים רגישים כולל מעברי גבול, אבטחת האזורים הכפריים ומניעת גניבות חקלאיות.... ויקיפדיה

”"מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה בינינו".“