סיפור אהבה של סבתא אנה רייטבורג

סבתא אנה עם גל ובקי הנכדות
סבתא אנה בילדותה
אהבת המקצוע והמשפחה

קוראים לי אנה, נולדתי במשפחה מאוד חמה ותמיד הייתי מוקפת באהבה של ההורים ושל אחי הגדול. מאוד אהבתי כשאמא קראה לי ספרים ומאז שלמדתי לקרוא לבד מאוד אהבתי לקרוא. אהבתי ללמוד בבית ספר והייתי תלמידה מצטיינת ומאוד אהבתי מוסיקה.

סבתא אנה כילדה

תמונה 1

בחרתי בנגינת פסנתר שזה הפך להיות המקצוע שלי, אהבתי לנגן אהבתי ולהופיע ועם הזמן, גם אהבתי הוראה. תמיד אהבתי ועכשיו אוהבת את התלמידים שלי שנותנים לי בחזרה חום, אהבה והערכה. בטח שהאהבה הכי גדולה בחיים שלי הגיעה כשהכרתי את בעלי בוריס וכשנולדה בתי, סופיה.

עלינו ארצה ב-1991 ועברנו הרבה קשיים ,ויחד עם זה התאהבנו מיד במדינה ומכל הלב קיבלנו את הארץ שלנו. אני מאוד שמחה שהצלחתי להמשיך לעבוד פה במקצוע האהוב שלי ומשנת 2008 התחילה תקופה חדשה מאוד מרגשת בחיים שלנו-נישואים של הבת והנכדים האהובים- גל ובקי.

מאז התפקיד החשוב שלי זה להיות סבתא.

הזוית האישית

סבתא אנה: "מאוד התרשמתי מהתכנית הזאת, למדתי דברים חדשים על הנכד שלי ועל הסביבה החברתית שלו. אני מאחלת לגל שיהיה בריא, מאושר ושמח שאלה הדברים החשובים שלא ניתן לקנות אותם, ובנוסף אני מאחלת לו שגם יוכל להרשות לעצמו לקנות מה שירצה."

הנכד גל: "אהבתי להיות עם סבתא יותר מבדרך כלל ובאווירה אחרת. ואני רוצה לאחל שנמשיך בקשר ההדוק שלנו."

עלייה