סבתא שרה הספורטאית

מתוך מפגש הקשר הרב דורי
סבתא בצעירותה
מיכל מספרת על ילדותה של סבתא שרה

מיכל מספרת על סבתא שרה

סבתא שרה נולדה בשנת 1956 וגדלה בבית פרטי בחדרה, היו להם: כבשים, עיזים, ותרנגולות בחצר גדולה של ירקות. סבתא התחתנה בגיל צעיר מאוד, בגיל 17 וחצי ונולדו לה ולסבא ברוך, שבעה ילדים. שש בנות ובן הזקונים היה בן.

לסבתא הייתה ילדות כיפית-הילדים שיחקו בהרבה משחקים של פעם כמו: "חמש אבנים", "תופסת", "מחניים", "גומי" וכן כן תתפלאו לשמוע אבל לא היו לסבתא מחשב, פלאפון, אייפד וטאבלט.

תמונה 1

סבתא שלי הייתה ספורטאית מצטיינת! התחביב העיקרי של סבתא שרה בילדותה היה עיסוק בכל סוגי הספורט, סבתא אהבה בעיקר לקפוץ בחבל והיא זכתה בתעודות, במדליות ובגביעים רבים. לחברות של סבתא קראו: עליזה, יפה, רותי ומרים והיו לסבתא חברות נוספות. היא אהבה מאוד לשחק איתן בעיקר בקפיצה בחבל. סבתא טיילה אפילו בחו"ל והייתה בארצות הברית. אז לא היו מחשבים וטלפונים וסבתא בילתה את כל ילדותה במשחקים וכיף.

הסיפור תועד במסגרת תכנית הקשר הרב דורי בבי"ס ניל"י בזכרון יעקב, בשנת לימודים התשפ"ג

מחניים