סבתא רוני מגשימה את החלום

סבתא רוני מלחין, רוי ברכה ורם קייזר
סבא צביקה ליד יצירה שלו
אני, משפחתי, וחלומי

ילדותי ובית ספרי

שמי הוא רוני מלחין, נולדתי בחיפה לאמא ואבא שהיו שניהם רופאי שיניים. היו לי הורים טיפה מסובכים ולא היו המון בבית.

ילדותי הייתה לא קלה בכלל, והיו לי המון אתגרים, אך למדתי לעבור אותם. כך התחלתי את מסע הילדות שלי לעבר הלא נודע.

למדתי בבית ספר בחיפה קרוב לביתי. למדתי שם הרבה, אפילו אם שהתקופה שם הייתה קשה. בעיקר נהניתי ללמוד ספורט. הייתי ספורטאית לא רעה. עד היום אני מדמיינת את עצמי כספורטאית, וחולמת על זה שאהיה אחת כזו.

משחקים בילדותי

בילדותי, גם בבית הספר וגם את רוב זמן הפנאי שלי, העברתי במשחקים. אני וחברי שיחקנו בהמון משחקים בהפסקות וגם לא בלימודים. שיחקנו כל מיני סוגים של תופסת, מחבואים וגם משחקים שהמצאנו, כמו משחקים עם אבנים ועוד כמה חומרים.

שנות נעוריי

לאורך השנים, כשגדלתי, הקשיים שהיו לי עברו. כל הזמן המשכתי לדחוף את עצמי, כדי שאגיע ליותר. הכרתי המון אנשים והיו לי המון חברים. נערותי לא הייתה הרבה יותר קלה מילדותי, עדיין היו לי הרבה אתגרים, אבל אני למדתי לא לוותר. הייתי תלמידה טובה במיוחד ונערה אמיצה וחזקה שרודפת אחר חלומה, כדי להגשים את מה שרצתה להגשים.

משפחתי והמשך חיי

התחתנתי בגיל 24. בגיל 25 כבר הייתי אמא לילד, ובגיל שלושים אמו של רוי (תמי) נולדה.בגיל 23 סעתי לפריז ל-10 שנים עם תינוק בן 3 חודשים, וגרתי שם עם בעלי ושלושת ילדינו. זאת הייתה חוויה שלא אשכח בחיי. חזרנו ארצה ממש לפני מלחמת יום הכיפורים.

כשחזרנו, גרנו בתל אביב. בעלי צביקה היה איש מאוד עסוק. הוא עבד במוסד, ולא היה בבית רוב הזמן. הוא היה שותף לתפיסה של אייכמן.

צביקה היה גם אמן ויצר המון יצירות יפות, גם כאלה שקשורות למה שהוא עשה בחייו.

החלום שלי

החלום הכי גדול שהיה לי הוא שתהיה לי משפחה גדולה. שיהיה לי בעל אוהב, ילדים, נכדים ונינים, ושנחיה יחד להמון שנים.

לשמחתי, החלום שלי התגשם. אני שמחה מאוד שיצרתי ובניתי כזו משפחה גדולה, יחד עם צביקה בעלי, ושיש לי ילדים שגם הם המשיכו להרחיב את המשפחה, ושנולדו לי נכדים ונינים. היו לי עוד הרבה חלומות שלצערי חלק לא התגשמו, אבל כן נהניתי מהם כשיכולתי ואני עדיין מנסה לממש חלק מהם, כי על חלומות לא מוותרים ואני אמשיך לעבור חוויות עם משפחתי הגדולה.

סבתא רוני: היה לי מאוד כיף לספר את הסיפור שלי ואני מאחלת לנכדי ולרם להגשים את החלומות שלהם.

הנכד רוי: היה לי מאוד כיף ללמוד על הסיפור של סבתא שלי ומאחל לסבתי ולרם המון שמחה ובריאות.