סבתא אירינה חורט המהנדסת

אני בעלי וחבר שלנו
החתונה שלנו בשנת 1975
קורות חיי, קריירה ולימודים

שמי אירינה חורט, אני סבתא של סטפני ומשתתפת עמה בתכנית הקשר הרב דורי.

נולדתי בפרילוקי באוקראינה בשנת 1955. בשנת 2003 עליתי עם בעלי אנטולי חורט לישראל. אבא שלי היה בחיל הים במלחמת העולם השנייה, בזמן שאבא שלי היה במלחמה, אימא שלי עלתה מאוזבקיסטן לאוקראינה עם משפחתה בשנת 1943.

בשנת 1970 סיימתי לימודי בבית הספר והתקבלתי למכללה, שם למדתי השבחת קרקע והנדסה. בשנת 1974 התקבלתי לאוניברסיטה והמשכתי ללמוד את אותם התחומים וקיבלתי תואר שני בהשבחת קרקע והנדסה.

כשסיימתי ללמוד התחלתי לעבוד כמהנדסת בטיחות בבית חולים עירוני, בנוסף הייתי מלמדת אמצעי בטיחות בטכניון.

התחביבים האהובים עליי בילדות היו ריקוד וכדורעף, בחורף אהבתי לעשות סקי ובקיץ לשחות בחופים עירוניים. תחביב נוסף שהיה לי הוא ללכת עם משפחתי ולאסוף פטריות ביער.

אני ואנטולי וחבר שלנו בצעירותינו

פגשתי את בעלי אנטולי ברחבת ריקודים, יצאנו ביחד שנה והתחתנו בשנת 1975.

אני ואנטולי ביום נישואינו

תמונה 2

כיום יש לנו בת בשם ז'אנה ושתי נכדות מקסימות, שמן מאשה וסטפני. היום אני פנסיונרית ועובדת כמטפלת בקשישים ואוהבת לטייל בעולם.

סטפני: אני מאוד נהניתי לשמוע את סיפורה של סבתי וללמוד על החיים שהיו לה.

סבתא אירינה: החוויה בתכנית הקשר הרב דורי הייתה לי מאוד מהנה ובלתי נשכחת.

אוזבקיסטן
מדינה השוכנת בחלק המרכזי של יבשת אסיה. בעברה הייתה חלק מברית המועצות, וב-1 בספטמבר 1991 הפכה למדינה עצמאית.

”התקבלתי לאוניברסיטה והמשכתי ללמוד את אותם התחומים, קיבלתי תואר שני בהשבחת קרקע והנדסה“