סבא עמי והנכד גל

סבא עמי והנכד גל
סבא עמי בתקופת שירותו הצבאי
סבא עמי מספר לגל על חייו

נולדתי בתל אביב בשנת 1952 לאימא גיזה ואבא שמעון. בגיל חמש עברנו לגור בירושלים עקב עבודתו של אבי. חנה אחותי ואני גדלנו בחדר משותף וכשהגעתי לגיל עשר עברנו לדירה מרווחת יותר. כשמלאו לי 15 נולד לי אחי הצעיר, בן זקונים להוריי.

מאלבום המשפחה

תמונה 1

את הנערות ביליתי בירושלים עם חברים והייתי חבר ופעיל בתנועת נוער הצופים. בבית הספר התיכון, במהלך ארבע השנים עד למועד הגיוס לצבא עסקתי בספורט, התעמלות מכשירים ונבחרתי לייצג את העיר ירושלים בתחרויות, השתתפתי בקורסים במכון ווינגיט.

בשנת 1970 התגייסתי לצה"ל לחיל התותחנים.

בשנת 1974 נישאתי לדורית איתה הקמנו משפחה נולדו ילדינו: נמי ושרון ובהמשך ארבעה נכדים: טום, בן, גל ואלה.

עם כל הנכדים המקסימים

אני וסבתא עם נכדינו

נהנים ו"עושים חיים"

כיום אני ואשתי דורית גרים ברמת השרון, גל ומשפחתו גרים בכפר סבא.

יש לנו עסק משפחתי שנקרא אוטו יורופ זה עסק השכרת מכוניות בחוץ לארץ: "חברת אוטו יורופ ישראל, מקבוצת ענק השכרות הרכב "אוטו יורופ אינטרנשיונל", פועלת בישראל משנת 1991 כמרכז הזמנות בינלאומי להשכרת רכב, ומשרתת בנאמנות אלפי תיירים ישראלים מידי חודש ברחבי אירופה, ארה"ב, קנדה, דרום אפריקה, אוסטרליה, ניו זילנד, המזרח הרחוק ועוד. (אתר החברה). בעסק עובדים אני ואשתי דורית וילדינו נמי ושרון.

הזוית האישית

סבא עמי – במהלך צילום הסרטון וכתיבת הסיפור שהכנתי עם נכדי גל, עלו זיכרונות שלי ושל משפחתי מהעבר… נזכרתי בחוויות שעברתי והיה לי כיף גדול לחלוק היסטוריה משפחתית עם נכדי גל.

גל: מאוד נהניתי לכתוב את הסיפור של סבא שלי יחד עם סבא שלי. למדתי דברים חדשים עליו ושמחתי ללמוד אותם.

תל אביב
היא עיר במחוז תל אביב בישראל, במישור החוף הדרומי,

אוטו יורופ
חברת אוטו יורופ ישראל, מקבוצת ענק השכרות הרכב "אוטו יורופ אינטרנשיונל", פועלת בישראל משנת 1991 כמרכז הזמנות בינלאומי להשכרת רכב, ומשרתת בנאמנות אלפי תיירים ישראלים מידי חודש ברחבי אירופה, ארה"ב, קנדה, דרום אפריקה, אוסטרליה, ניו זילנד, המזרח הרחוק ועוד. (אתר חברה)

”נולדתי בתל אביב בשנת 1952 לאימא גיזה ואבא שמעון“