סבא חיים מאירוביץ מפתח טכנולוגיות מתקדמות

סבא חיים
סבא חיים בילדותו
עבודתי וקצת על חיי

שמי חיים מאירוביץ, סבא של דניאלה, עמה אני משתתף השנה בתוכנית הקשר הרב דורי ולה סיפרתי את סיפוריי.

נולדתי בשנת 1954, בעיר בוקרשט שברומניה, ועליתי עם משפחתי לישראל בגיל שש. יש לי אחות אחת שגרה גם בישראל.

העלייה לישראל

עליתי עם משפחתי לישראל בשנת 1961, כשהייתי בן שבע, כך שאת מרבית שנות ילדותי חייתי בישראל. המשכתי בחיי בארץ ישראל, למרות שעליתי כילד קטן, אני עדיין אוהב את רומניה וכמו כן אני עובד ומטייל בארצות נוספות.

אני מאוד אוהב לטייל בעולם, כל כמה זמן אני מבקר בארצות שונות בעולם.

כיום אני עובד בחברת MCTECH בתור מנהל החברה.

כשהייתי קטן רציתי להיות מדען, כשאהיה גדול. השתתפתי בילדותי בחוגי מדע. עם סיום לימודיי התגייסתי לצבא, בצבא שירתי בחיל האוויר בתפקיד טכני. בהמשך עבדתי 16 שנים בחברת מוטורולה. בהמשך, אחר כך עבדתי עשר שנים בחברת אלתא.

בשלב מסויים החלטתי להיות עצמאי והקמתי את חברת MCTECH. במסגרת עבודתי אני נחשף ועובד בטכנולוגיות הגבוהות ביותר. המערכות שאנו מפתחים ומייצרים נמכרות ב-30 מדינות.

MCTECH RF technology – היא יצרנית מערכות RF טכנולוגיות בינלאומית מובילה, המתמחה בתכנון, פיתוח וייצור של מוצרים מתקדמים/

קישור לאתר החברה MCTECH

אני רואה את עצמי ממשיך לעבוד עד גיל 92 בתחום. כי אני אוהב את מה שאני עושה. התחום מעניין ומאתגר.

בזמני הפנוי אני אוהב לקרוא Uלבקר את CBH משפחתי (נכדי ובנותי). יש לי שלושה נכדים, שניים מנכדותי גרות בישראל ואחד גר באנגליה. מדי פעם אני טס לבקר אותם.

כשהייתי קטן אהבתי ללמוד דברים חדשים שעוד לא ידעתי וככה כל יום אני לומד דברים חדשים. בעבודתי אני לומד מהטעויות מהצלחות, וכך גם מלמד מהן.

הזוית האישית

סבא חיים: אני רואה את עצמי ממשיך לעבוד עד גיל 92 בתחום. כי אני אוהב את מה שאני עושה. התחום מעניין ומאתגר.

MCTECH
MCTECH RF technology היא יצרנית מערכות RF טכנולוגיות בינלאומית מובילה, המתמחה בתכנון, פיתוח וייצור של מוצרים מתקדמים לשיבוש RF... למעלה מ-12 שנות ניסיון באספקת מערכות RF מוכחות ל- כוחות מיוחדים ומזוינים שאנו גאים לתמוך במאמצי ההגנה של הצבא, הסוכנים החשאיים, רשויות הכלא וגופי אכיפת החוק.

”כל יום אני לומד דברים חדשים. “