מכונאי ונהג ביום חתונתי

צילום משפחתי
סבא וסבתא מיום חתונתם
סבא דני מספר על יום חתונתו

שמי דני שלום והשנה אני משתף את סיפורי באתר הקשר הרב דורי עם נכדתי רומי.

נולדתי בשנת 1957 בירושלים, בשנת 1981 אני ואשתי אתי התחתנו. ביום חתונתנו עשינו סיור בירושלים העתיקה והגענו לכותל המערבי. לאחר ביקור בכותל חזרנו חזרה לרכב והתברר שהרכב נתקע לנו בגלל תקלה טכנית. לא ידענו מה לעשות וכיצד להמשיך את סיורנו והצילומים שנקבעו מראש וכיצד נגיע לאולם השמחות.

אני, שהייתי מכונאי, ניסיתי עם בגדי החתן לתקן את הרכב אך ללא הצלחה. החלטתי לשחרר את הנהג ואת הצלם שילכו לאולם ויתארגנו להמשך האירוע הצפוי לנו. אני ואתי נשארנו בכותל ולאחר זמן מה הצלחתי לתקן את הבעיה ברכב. אמרנו לעצמנו: 'מה עלינו לעשות אם הרכב עובד אך הנהג והצלם אינם?' החלטתי להיות גם נהג וגם חתן, ואני ואתי נסענו ברחובות ירושלים כאשר אני נוהג והיא הכלה עם שמלתה הלבנה במושב האחורי. כשהגענו לאולם, דבר זה העלה חיוך ונראה מוזר קצת לכל האורחים שבאו לראות את בעלי השמחה.

הזוית האישית

הנכדה רומי המתעדת: שמחתי לשמוע את סיפור החתונה של סבא וסבתא, שמעתי אותו כבר בעבר אך הפעם הוא נשמע לי יותר מיוחד מכל הפעמים!

טכנאי
טכנאי הוא אדם בעל הכשרה להפעלה, להתקנה, לכוונון ולתיקון של מכשור טכנולוגי