מילדות לבגרות

תמונה עכשווית
תמר עם משפחתה בילדותה
חייה של תמר מלמד ראובני

שמי תמר ראובני, נולדתי בבולגריה בשנת 1939 בעיר הבירה סופיה. שם הוריי: רפאל מלמד ורבקה (קובו) מלמד.

את מלחמת העולם השנייה עברנו בעיירה מחוץ לסופיה. בתום המלחמה חזרנו לסופיה ולמדתי בבית ספר צרפתי של נזירות, ואחר כך בבית ספר בולגרי.

עלינו לארץ יחד עם ההורים ואחותי בשנת 1949. גרנו ביפו בבית שהיה של ערבים שברחו בזמן מלחמת השחרור. למדתי בבית ספר ישראלי וגם בתיכון ישראלי. הקליטה הייתה קשה כי לא ידעתי לקרוא ולכתוב בעברית, אחרי שנה כבר הרגשתי את עצמי כישראלית ותיפקדתי ככל הילדים.

בבולגריה התחלתי לנגן על כינור והמשכתי בארץ.

בצעירותי

תמונה 1

למדתי בקונסרבטוריון בתל אביב. בתום לימודי התיכון התחלתי לימודים באקדמיה למוזיקה בתל אביב, במסגרת העתודה האקדמית. ואחר כך התגייסתי לצבא. שירתי בחיל האוויר בתפקיד מבצעים. פיתחתי קריירה של מורה לכינור בקונסרבטוריון.

בשנת 1963 נישאתי לרפי (רפאל) ראובני ונולדו לנו שלושה ילדים: ערן דלית ועדי.

ביום נישואינו

תמונה 2

הקמנו את מושב שילת יחד עם קבוצת חברים ובשילת נולדו לי שמונה נכדים: עמית, ניצן, שקד, אלה, אביב, הדר, אורן, ויערה.

מנגנת כל השנים בכינור

אורן: היה כיף להשתתף בתכנית. למדתי על ילדותה ועד בגרותה של סבתי

קונסרבטוריון
בית ספר למוזיקה

שילת מושב
שִׁילַת הוא מושב על כביש 443, סמוך לקו הירוק במועצה אזורית חבל מודיעין, מצפון לעיר מודיעין. המושב נוסד בשנת 1977, במקום בו שכן עד 1948 הכפר הערבי שילתא. נקרא על שם היישוב הקדום "שִׁלְתָּא" (ויקיפדיה)

”אני מנגנת כל השנים בכינור“