כיצד סבא הציע לי נישואין – שרה תילא-כהן

הנכדה תהילה עם סבתא שרה
חתונתם של סבתא שרה וסבא פנחס
סבתא שרה משתפת רגע מיוחד בחייה

שמי שרה ואני משתתפת השנה בתכנית הקשר הרב דורי עם נכדתי תהילה. אשתף באחד מהרגעים המשמחים שלי, כאשר בגרתי והכרתי את בעלי פנחס. אני ילידת אוסטריה, נולדתי בשנת 1948 למשפחת לוי.

הכרתי את פנחס, בעלי לעתיד, על חוף הים, בזמן החברות שלנו, הוא תמיד אהב להפתיע אותי במחוות קטנות. כך למעשה הציע לי את הצעת הנישואין בהפתעה גמורה. לא חשבתי ולא ידעתי שאנו עומדים להתחתן.. הוא קישט את המדרגות עם פרחים, הביא לי שמלה ולקח אותי להתחתן איתו. מאוד אהבתי אותו ורציתי בכך. לאחר חתונתנו ילדתי את בתי תמר, בני חיים, ובני הקטן אברהם. זכיתי לשישה נכדים אהובים שלהם אני אוהבת לסרוג בגדים ובובות עוד כילדה למדתי וידעתי לסרוג. כאשר אני מתבוננת בנכדיי משחקים ושמחים, זה מחזיר אותי לילדות שלי ולרגעים המשמחים שהיו לי כילדה. זכרוני כילדה שהייתה אוהבת ספורט ולהיבחר במשחקים ולשחק עם חברותיי.

יום נישואינו

תמונה 1

כיום, כאשר אני מתבוננת בנכדיי משחקים ושמחים, זה מחזיר אותי לילדות שלי ולרגעים המשמחים שהיו לי כילדה.

הזוית האישית

הנכדה תהילה משתפת: היה לי כיף להקשיב ולדעת את סיפור הצעת הנישואין של סבא לסבתא. אני מאחלת לסבתא שתהיה בריאה ושמחה תמיד!

סְרִיגָה
קְלִיעַת חוּטִים לַאֲרִיגִים: סְרִיגַת סוּדָר. חוּטֵי סְרִיגָה. צִנּוֹרוֹת סְרִיגָה. חֲנוּת לְמַכְשִׁירֵי סְרִיגָה. מְכוֹנַת סְרִיגָה

”סבא קישט את המדרגות עם פרחים, הביא לי שמלה ולקח אותי להתחתן איתו“

”כאשר אני מתבוננת בנכדיי משחקים ושמחים, זה מחזיר אותי לילדות שלי ולרגעים המשמחים שהיו לי כילדה“