ילדותה של סבתי

מסיבת הפתעה 70 של סבתי,זה היה כשנכנסה
אזור ראש הניקרה בטיול שסבי וסבתי עשו
היכרותן מהעבר של 2 הסבתות שלי

סבתי רחל נולדה בשנת 1951 בעיר חדרה, אחות ליהודית ובת לאברהם ומרגלית. אביה של סבתי נשאר השורד היחיד מהשואה מבין שבעת אחיו. אמה של סבתי שרדה את השואה. היא אמנם גדלה ובאה מבית חרדי אך לאחר השואה חדלה להאמין באלוהים.

סבתי גדלה בחדרה וילדותה זכורה לה כילדות מהנה ומלאת חוויות. היא הייתה משחקת המון מחוץ לבית עם חברים וחברות, במחשקים של פעם כמו למשל: תופסת, קלאס, חמש אבנים, מחבואים ועוד.

סבתי בצעירותה בטיול

תמונה 1

פרט מעניין מילדותה של סבתי הוא שבתיכון היא למדה במגמה מזרחנית, וסבתי השנייה (רותי נוטמן) הייתה בת כיתתה ואף סבו של אבי (יוסף צמח) היה המורה הדגול שלה לערבית. הן לא היו בקשר במשך השנים אך כשאמי ואבי הכירו ונהיו חברים (בגיל 16), הן חזרו להיות בקשר ומאד שמחו להיפגש שוב.

הזוית האישית

הנכד הראל: היה לי כיף לעבוד עם סבתא, לראיין אותה ולשמוע את הסיפור שלה. למדתי הרבה דברים חדשים מהילדות שלה, נהניתי להיפגש איתה.

אין מילה
אין פירוש