הניצחון של סבתא מלכה יערי

מלכה, טומי, מזל ופלורנסיה
מלכה כיום
אומנות הטיפול והצחוק המרפא

מלכה כילדה דתייה

מלכה בצעירותה גדלה כילדה דתייה, היא מספרת על הרב הראשי בשכונתה: "רב השכונה ברמת רמז היה בזמנו הרב דוד כ"ץ רב בית הכנסת ברמז. הרב התגורר בשכנות אלינו בשיכון צבא קבע בסוף רוח הל"ה כרב צעיר ואח"כ הקים בדירתו ישיבה. לימים הישיבה עברה לצריף שוודי ליד בית הכנסת ברחוב בורכוב ואחר כך לישיבה בדרך אלמוגי מול רמות גולדה. חיים בנו של הרב חיים כ"ץ נהיה רב השכונה ואביו עבר לכרמל. הרב כ"ץ הקים גן ילדים וכתות א-' ב' בבית הכנסת שהיו פעילות עד לשנת 1967."

מהיכרותי עמו אומר שהאיש מקסים.

מלכה כיום

תמונה 1

כיום אני מנהלת בית ספר לצחוק וסדנאות, מתנדבת בבית חולים כרמל כליצנית רפואית ומאמנת אישית לשינוי והעצמה בחיים. אני אוהבת את הים, לרקוד, לחיות את החיים הטובים ולצחוק. נסעתי למסעות רבים בעולם: סין, איטליה, הודו, דרום אמריקה. אני מאסטרית ברוחניות, מטפלת הוליסטית וחברה במועצת הנשים בקריית ביאליק".

מאוד נהנינו לשמוע על עברה של מלכה, על החיים כיום ועל הדרך הטיפולית בה היא דוגלת.

ליצנית רפואית