החיים במעברה – שרה כהן

סבא וסבתא וטליה בבת מצווה של הנכדה
סבתא שרה בעברה אחרי שינוי מהמם בשיער
סבתא שרה מספרת על ילדותה בשיכון הסלע

סבתא נולדה במעברה (שנקראת היום שיכון סלע), היא גדלה ברמת הרצל. שם הוריה: יהודית ויהודה כהן ושמות האחים הם שושי, אליס ויעקב.

סבתא גרה בשיכון בו שיחקו במחבואים ועוד. היא למדה בבית הספר יבנה. היחסים עם המורים היו טובים, היו טיולים ולא הייתה תלבושת אחידה. היה חדר אוכל בבית הספר. בילדות אהבה מאוד ציפס ולא היו בזמנה תנועות נוער.

בשנות ה- 60 סבתא אהבה להאזין לשירים של להקת החיפושיות, הם היו עושים מעגל, שרים ורוקדים 'בן לוקח בת', הן לבשו מכנסי פדלפון. לא הייתה תקשורת של ערוצים בימיה.

אהבה ומשפחה

סבא וסבתא הכירו כל ילדותם וחיו יחד במעברה. היחסים בין הורים לילדים היו טובים, סבא וסבתא, כאמור, הכירו בשכונה וגדלו יחד. מאוחר יותר הפכו לזוג והתחתנו. הם הביאו חמישה ילדים ו-11 נכדים, אחת כבר בצבא, שישה עדין תלמידים וארבעה עוד בגנים. ילדיהם של סבא וסבתא: קובי הבכור שגר ברחובות, מוטי שגר בראשון לציון, סיון אמי שגרה בנתניה, אורטל גרה בנתניה ויהודית האחות הקטנה שגרה בנתניה.

מתכון משפחתי: בורקיטס

כוס שמן