החופשה המשפחתית

אני עם סבתא אגי, סבא חיים ואחותי עפרי
סבא וסבתא בביקור ברומניה
מדי שנה אני ומשפחתי היינו יוצאים לשבוע חופשה כל פעם במקום אחר. זהו אירוע שחיכיתי לו בכיליון עיניים.

נולדתי בעיר ערד שברומניה, בתאריך 13.6.46. גרנו ברובע היהודי ברחוב צ'ייקובסקי 7, בסמוך לבית כנסת גדול ומפואר ובקרבת מרפאה ומגדל המים.

בתור ילדה קטנה בערד שברומניה, זכורות לי חוויות רבות מילדותי, אך ללא ספק החוויה הזכורה מכל היא החופשה השנתית אליה היינו מתכוננים תקופה ארוכה. אני ואחי נהגנו להתרגש, ציפינו לחופשה הזאת בכיליון עיניים. מדי שנה בחופשת הקיץ נהגו הורי לקחת חופש מעבודתם ולארגן לנו חופשה שלא נשכח לזמן רב.

היעד היה שונה מדי שנה, כאשר החופשה הזכורה מכל הייתה באגם בלאה, מקום קסום אשר גם היום משמש כאתר תיירות מרכזי. במשפחתנו החופשה השנתית הייתה חופשה של שבעה ימים, חופשה אשר כללה התארגנות לשינה בשטח (אוהל, ציוד לשינה) ואוכל לשבוע ימים (שזה פרויקט בפני עצמו) שכלל ארוחות חמות, קופסאות שימורים וחטיפים למיניהם.

באותה חופשה מדוברת שחינו באגם, שטנו בסירה, דגנו דגים – בקיצור חוויה אדירה.

הזוית האישית

יובל: העבודה עם סבתא שלי הייתה חוויה מקסימה, נהנתי מאוד מהשיחה איתה, צחקנו, היא התרגשה. אני חושבת שתכנית זו קרבה בינינו ונתנה לנו אפשרות להכיר אחת את השנייה בצורה טובה יותר. אני מאחלת לסבתא שלי בריאות, אושר ושתדע לנצל ולהנות מתקופת הפנסיה שלה.

סבתא שלי איחלה לי בריאות, אושר והצלחה בלימודים.

בכיליון עיניים