האהבה לחיות נהפכה למקצוע

אני וסבי
עץ האלון
ילדותי בכרכור ובעלי החיים שהיו לי כשהייתי ילד

ילדותי בכרכור
כשאני מגיע לכרכור לבית הספר במסגרת הקשר הרב דורי עם נכדי רועי גרשון, זה מזכיר לי את ילדותי.
גרתי בכרכור ברחוב המייסדים, שני בתים צפונית לביה"ס הממלכתי בכרכור, מול הבית שמתגוררת כיום משפחת ניסנקורן. בחצר ביתי, מתחת לעץ האלון הגדול, גדלתי ושיחקתי עם בעלי חיים כגון ארנבות, כלבים וחתולים.
זה היה מזמן, לפני קום המדינה, בשנות ה- 40 למאה העשרים. כביש לא היה, רק דרך של חול ולבית הספר קראו בית הספר העממי של כרכור.
בבית הספר למדו ילדים מכל הסביבה, ילדי מושב עין עירון וביניהם סופר הילדים יהודה אטלס, באו רכובים על גבי חמורים ללימודים, את החמורים קשרו ליד העץ. כמעשה קונדס תפסנו דבורים ושמנו אותן מתחת לזנב החמורים במטרה שתעקוצנה את החמורים וזה יגרום לחמורים לקפוץ, לדהור ולהפיל את הרוכב.

לי היה חתול ממושמע כמו כלב, שרתמתי אותו כמו סוס בחבלים לעגלה קטנה עם רצועה לצוואר וכך הלכתי וטיילתי עם החתול קשור ברצועה ברחבי המושבה ובפרדסים שהיו סביבה.

מאז ילדותי אני מאוד קשור לבעלי חיים, במיוחד לכלבים ולחתולים, אני דואג להם ומאכיל אותם. האהבה שלי לבעלי חיים הובילה אותי ללמוד וטרינריה, ועד היום אני מטפל ומרפא בעלי חיים.

תודה על ההקשבה, חי בן יוסף, סבא של רועי גרשון

וטרינריה