גשם של סוכריות בבר מצווה

אני וסבא בתוכנית קשר רב דורי
סבא חייל בצבא
סבא צביקה מתאר איך חגגו פעם בר מצווה

בר המצווה של סבא שלי

"גרתי בנתניה לפני הבר מצווה ולמדתי את ההפטרה ואת טעמי המקרא והקריאה בספר התורה, אצל מורה שגר על יד בית הכנסת בשכונה. עלייה לתורה עשיתי בבית הכנסת שבשכונה. קראתי בתורה וקיבלתי גשם של סוכריות על הראש. במוצאי שבת עשו לי מסיבת בר מצווה בחדר אוכל של המלון הגדול ביותר בנתניה בהשתתפות קרובי משפחה וחברים. באותם שנים לא היו אולמות לקיום אירועים ולכן נהגו לערוך אירועים בחדרי אוכל של בתי מלון."

איך סבא וסבתא שלי הכירו

"שכנים של סבתא שגרו בבניין על ידה, היו חברים טובים של ההורים שלי והם הציעו שסבתא ואני ניפגש אז קיבלתי את המלצתם. באותה תקופה לא היו טלפונים סלולריים והיו מעט מאוד טלפונים בבתי התושבים. אצל סבתא בבית לא היה אז טלפון. צלצלתי לטלפון של החברים של ההורים שלי וביקשתי שיקראו לסבתא לטלפון. חיכיתי שילכו לבניין שבו גרה סבתא שתבוא אליהם הביתה לדבר איתי בטלפון ואז קבענו דייט ראשון."

סבא וסבתא בחתונה שלהם

משפט שסבא שלי משתמש בו הרבה: "החיים יפים".

הזוית האישית

הנכדה מיקה: החוויה הייתה מיוחדת ולמדתי המון דברים חדשים על סבא שלי. אני מאחלת לו שימשיך לספר את הסיפורים על המשפחה ועל עצמו.

מישור
מקום ישר ללא גבעות