ארבע שרשראות הזהב

סבא רבא שלי עם סבתא רבתא שלי וסבא שלי
סבא רבא וסבתא רבתא שלי עם אמי
אהרון פרדו

שמי אמילי רוזנקרנץ, מסבא שלי שמעתי הרבה סיפורים ביקשתי ממנו הפעם לספר לי סיפור משעשע.

תמונה 1

סבא רבא שלי אהרון פרדו, החליט לטוס עם אח שלו לחו"ל. בבוקר כשהם הגיעו הם ראו בלובי בית המלון כניסה לקזינו ענק. הם עלו לחדר שלהם לשים את הציוד שלהם והחליט לרדת לקזינו.

סבא שלי היה גאון מתמטי וידע שבשביל לנצח היה צריך לזכור את המספרים ולפי זה ידע מה יצא בקלפים הבאים ומה הקלפים של היריבים. באותו הלילה סבא רבא שלי עשה הרבה מאוד כסף בקזינו.

ביום שהם עזבו את המלון בדרכם  לשדה תעופה, כדי לחזור לארץ, סבא שלי הלך לחנות תכשיטים וקנה ארבע שרשראות זהב לכל הנשים במשפחה שלנו.

עד היום יש במשפחה שלנו את שרשראות הזהב שקנה סבא.

סבא אהרון פדרו:  "כסף שמרווחים בקזינו צריך לבזבז כי זה לא כסף טוב".

קזינו
קזינו (באיטלקית: Casa da gioco; בתרגום חופשי: "בית משחק") הוא מקום המרכז פעילות הימורים במשחקי מזל מגוונים, כגון פוקר, בלאק ג'ק, רולטה, קלפים, מכונות מזל ועוד. הקזינו מבוסס על תקוותם של האנשים לסכן מעט כסף על מנת להרוויח כסף רב. אולמות הקזינו לרוב מפוארים ונוצצים במטרה להעצים את חוויית ההתעשרות. (ויקיפדיה)

”"כסף שמרווחים בקזינו צריך לבזבז זה כסך לא טוב"“