עלייתי ארצה והקמת משפחתי

אני ונכדתי ניצן בבית התפוצות
אני ואימי סבתא רבא של ניצן
עלינו ארצה באוניה שנקראה "נילי"

בשנת 1970 החליטו הוריי לעלות לארץ ישראל עם כל המשפחה.
הגענו לארץ באוניה שנקראה "נילי". לאחר מכן הגענו לתל אביב ומיד רשמו אותי לבית הספר תל-נורדו. בהתחלה הרגשתי קצת לבד ללא ידיעת השפה העברית , דיברתי רק צרפתית.

לאט לאט התחלתי פשוט להצביע על דברים ואז למדתי מה המילה, וכך רכשתי לי את השפה העברית . היו רגעים שרציתי לחזור לצרפת לשכונתי ולחבריי, אבל עם הזמן הכרתי חברים וחברות חדשים שעזרו לי להתאקלם.

הוריי לא למדו את השפה העברית מכוון שדיברו ביידיש שזוהי השפה השנייה לילדי פולין . בשנת 1976 בהיותי בת 16 וחצי הכרתי את בעלי בהתנדבות במשמר האזרחי התאהבנו ושנה וחצי לאחר מכן התחתנו . בתמונה אני ואבא שלי .
שנה לאחר מכן באותו תאריך של יום נישואין נולדה בתנו הבכורה קארין שהיא אמא של ניצן נכדתי

בתנו הבכורה קארין שהיא אמא של ניצן נכדתי .
תמונה 1
שמונה שנים לאחר מכן נולד בני יואב ושוב 8 שנים לאחר מכן נולדה ביתי הקטנה אורין .  9 שנים אחרי זה בתי קארין התחתנה עם יוסי, אבא של ניצן ו – 10 שנים אחר כך נולדה נכדתי ניצן .

קישור לסרטון תיעוד מפגשי תכנית הקשר הרב דורי עם התלמידים והמורה רויטל יוסף 2014

בונזור