סגן ראש המועצה בנתיבות במשך חמש שנים

ישיבת ניר עם קריית ארבע
מרוקו
מנהל בישיבת ניר עם

שמי שמעון יפרח, משתתף השנה בתכנית הקשר הרב דורי, יחד עם התלמיד יוסף גראוס בישיבה התיכונית שבקריית ארבע. נולדתי במרוקו בשנת 1938בעיר פידלה.

זכרונות ילדותי ממרוקו. למדתי שם בבית ספר, אני זוכר שהינו משחקים בכדורגל. למדתי שם עד גיל 15. בגיל 16 בשנת 1954 עליתי לארץ ישראל.
בארץ גרתי בישוב. בארץ הכרתי את אשתי. בארץ עבדתי בהתחלה בתחום היהלומים. בהמשך עבדתי בתפקיד כסגן ראש המועצה בעיר נתיבות. שם עבדתי בתפקיד זה במשך חמש שנים. לאחר מכן עברתי  לגור בקריית ארבע ועבדתי כמנהל בישיבת ניר.
העשרה
"נתיבות היא עיר במחוז הדרום בישראל. הוכרזה כעיר בשנת 2000, העיר נחשבת לעיר מרכזית באזור הדרום, ובתוכנית האב למטרופולין באר שבע היא מתוכננת להיות עיר חשובה תרבותית ומסחרית לערי הסביבה – שדרות ואופקים".
"ישיבת ניר קריית ארבע היא ישיבה דתית-לאומית הממוקמת בקריית ארבע שהוקמה ב-1972. בניין הישיבה תוכנן על ידי האדריכל דוד קאסוטו….רוב תלמידי הישיבה משרתים בצה"ל במסגרת מסלול ה"הסדר".
ויקיפדיה
תשע"ו, 2016

פידלה
שם עיר במרוקו

נתיבות
נתיבות היא עיר במחוז הדרום בישראל. הוכרזה כעיר בשנת 2000, העיר נחשבת לעיר מרכזית באזור הדרום, ובתוכנית האב למטרופולין באר שבע היא מתוכננת להיות עיר חשובה תרבותית ומסחרית לערי הסביבה - שדרות ואופקים.

ישיבת ניר קריית ארבע
ישיבת ניר קריית ארבע היא ישיבה דתית-לאומית הממוקמת בקריית ארבע שהוקמה ב-1972. בניין הישיבה תוכנן על ידי האדריכל דוד קאסוטו....רוב תלמידי הישיבה משרתים בצה"ל במסגרת מסלול ה"הסדר".

”עבדתי בתפקיד סגן ראש המועצה בנתיבות במשך חמש שנים“