סבא רבא היה מנהל בית ספר למסחר

אני, נכדי יהלי וחברו אריאל
סבתא עדנה
גימנסיה גאולה נוסדה בסוף שנת 1919 בשם בית הספר התיכוני למסחר

שמי עדנה מידן נולדתי בישראל בעיר תל אביב, למדתי בבית ספר תיכוני למסחר, אחר כך הוסב שמו לתיכון גאולה. למדתי שם מכיתה א' עד יב'. אבא שלי היה מורה ומנהל בית ספר התיכון.

חזית בית הספר התיכוני למסחר ברחוב גאולה

"גימנסיה גאולה נוסדה בסוף שנת 1919 בשם בית הספר התיכוני למסחר, על ידי קבוצה של עסקני היישוב
שכללה את זאב גלוסקין, אליעזר הופיין ויהודה גור, ובהחלטה של אגודת הסוחרים ביפו, במטרה להכשיר פקידים משכילים שיוכלו להשתלב במסחר המתפתח בארץ ישראל ובמנגנון הממשל הבריטי.
תוכנית בית הספר הייתה תלת שנתית (מקבילה לכיתות ט'-י"א)‏ וכללה לימודי תנ"ך, עברית, היסטוריה,
מתמטיקה, מדעים והתעמלות, ובנוסף כלכלה, תורת המסחר, חוקה מסחרית, תורת הסחורות, גאוגרפיה כלילית ומסחרית, הנהלת חשבונות, כתיבה במכונת כתיבה, כתיבת מכתבים ושפות: אנגלית, ערבית וצרפתית.
במהרה בית הספר קיים גם ארבע שנות לימוד תיכוניות ראשונות (המקבילות היום לכיתות ה' – ח'), כך שהוא כלל שבע שנות לימוד, אולם חלק מהתלמידים הגיעו רק לקראת השנה החמישית. כן נוספה שנה שמינית למעוניינים בהכנה לבחינות גבוהות לקראת קבלה לאוניברסיטה. בשנת 1928 הונהג סטאז' למשך 2-3 חודשים בהם הבוגרים עבדו ללא תשלום בבתי מסחר‏.
בראשית שנות ה-30 של המאה ה-20 החל בית הספר לקיים שני מסלולי לימוד תיכוניים: מסלול תיכוני מלא של 8 שנות לימוד (כיתות ה' – י"ב) ומסלול פקידותי דו-שנתי (מקביל לכיתות ט -י')‏[6]. המסלול התיכוני כלל בין מגמותיו מגמת כלכלה שפעלה במקביל למגמות ספרותית, ביולוגית וריאלית, זכר למקור המסחרי של בית הספר‏[ בנוסף, קיים בית הספר קורסים מסחריים בשיעורי ערב‏."

הקמת משפחה נישאתי  בשנת 1956 . ילדי נולדו בשנת 1959 , 1962 וב שנת 1973.
בעלי היה עו"ד  במקצוע, נפטר בשנת 2007, בני חגי ובתי נעה גם הם המשיכו בדרכו והם עורכי דין.
כשבעלי היה עדיין בחיים נהגנו לנסוע עם חברים וגם יחדיו לטיולים, נסענו להרבה מקומות בעולם. באירופה,
בארה"ב, דרום אמריקה, אוזבקיסטן ועוד.
חיי כיום, מכיוון שנכדי גדלו אני מעסיקה את עצמי בשמיעת הרצאות, במשחק ברידג, בהליכה להצגות וסרטים. נסיעות. האירועים הכי חשובים בחיי  היו לידת ילדי ונכדיי .

תיכון גאולה
גימנסיה גאולה נוסדה בסוף שנת 1919 בשם בית הספר התיכוני למסחר,