נעמי עושה עלייה ממנהטן

סבא וסבתא של ג'ואי
נעמי בילדותה במנהטן

נעמי, נולדה בשנת 1930 בארצות הברית בעיר ניו יורק , במנהטן. היא עלתה לארץ עם משפחתה, בעלה ושלושת ילדיהם:" בקי הבכורה, דני ורייצ'ל הקטנה, הם עלו בשנת 1968.

את ילדותה המאושרת עברה במנהטן

%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%aa3

ילדות במנהטן

%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%aa1

העלייה לישראל

נעמי עלתה לישראל בשנת 1968. הם עלו בגיל מבוגר יחסית נעמי הייתה בת 38 ובעלה בן 44. הם עלו יחד עם שלושת ילדיהם: בקי, דני ורייצ'י ובחרו לבנות את ביתם בקיראון.

%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%aa6

החיים בקריית – אונו

במהלך כל השנים בארץ, נעמי שימשה כמורה לאנגלית בבית הספר התיכון בקריית אונו וגידלה דורות רבים של תלמידים. בתה הבכורה רייצ'ל אמו של ג'ואי גיל, גרה עד היום בקריית אונו. בנה דני שלייפסטון חי שנים רבות בארצות הברית חזר לארץ וכאומן הוא התמקם ביישוב עין הוד שם הוא עוסק בתחומי אמנות שונים ובליטוגרפיות. בתה הקטנה רייצ'ל נישאה והם בנו את משפחתם בעיר מודיעין.

%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%aa5

עם פרישתה מההוראה עברה נעמי יחד עם בעלה לגור במודיעין ולהיות יותר קרובים לבת הזקונים ריצ'ל ולעזור בגידול הנכדים.

נעמי זכתה להנות מנכדיה – יהי זרה מבורך!

לזכרה של סבתי נעמי שלייפסטון.

מנהטן
מנהטן (באנגלית: Manhattan) הוא אחד מחמשת רובעי העיר ניו יורק, וכן אחד ממחוזות מדינת ניו יורק. הרובע שוכן בעיקר על האי מנהטן אך גם על עוד מספר איים קטנים ובהם האי רוזוולט, האי רנדל, האי וורד, האי ליברטי, האי אליס, האי או תאנט, האי מיל רוק, והאי גברנרז, וכן על שטח קטן בשם "גבעת מארבל" הסמוך לרובע הברונקס.

”לזכרה של סבתי נעמי שלייפסטון“