חיי סבא אברהם ביטון

סבא וסבתא עם הנכד נבו בבית התפוצות
סבא אברהם בברית של נבו
התאקלמות בארץ לאחר העליה ממרוקו של הוריי

שמי אברהם ביטון, נולדתי וגדלתי בהרצליה למשפחת עולים ממרוקו. יש לי 2 אחים ו6 אחיות. גדלנו בפחונים, זו הייתה תקופה קשה מאד ולא פשוטה. אבי עבד כפועל במפעל והפרנסה בזמנו הייתה קשה. מאוחר יותר אבי פתח מכולת שכונתית ולאט לאט המצב הכלכלי השתפר. אמי הייתה עקרת בית אשר גידלה וחינכה אותנו. כילד הייתי טוב, ממושמע ומכבד. היום אני סבא ל-9 נכדים ונבו הוא נכדי הבכור ואהוב.

בעבר החיים היו מורכבים יותר והיום החיים פחות מורכבים,יותר נוחים…לנו לא היו כל המותרות שיש כיום, שמקלים על החיים. אני שמח שחייהם של נכדיי קלים יותר.

הזוית האישית

סבא אברהם: היה מאד נעים ומהנה בכל המפגשים. הרגשתי שאני תורם לחוויה הכיתתית בתכנית הקשר הרב דורי. למדתי להכיר את נכדי נבו ולמרות שכבר ידעתי ,שמחתי לראות כמה שהוא ממש מיוחד. אני מאחל  לנבו הצלחה בלימודים ובכל מה שיבחר לעשות. אני מאד אוהב אותו.

הנכד נבו: לי היה כיף מאד מפני שהיה נחמד מאד לבלות עם סבא ולהכיר אותו יותר. אני רוצה לאחל לסבא וסבתא שימשיכו להיות בריאים, מאושרים ושנמשיך לבלות המון ביחד. אני אוהב אתכם.

שמדורה
אהוב שלי