אהבתי לצופים ולשירה

אני ושתי הנכדות
אני מנגנת ושרה במחנה קיץ עם החניכות
תחביבים אהובים

קורות חיים:

נולדתי בשנת 1953 בקריית ים, ליד חיפה.

למדתי בבית הספר הריאלי שבחיפה. מיד בתום הלימודים, התחלתי ללמוד בבית ספר לאחיות ליד בית החולים רמב"ם. בתום שלוש שנים ובתום מלחמת יום הכיפורים, הכרתי את סבא מיקי. אחרי כשנה התחתנו. נולדו לנו שלושה ילדים: הדס, עמית ועירית. היום יש לנו שמונה נכדים.

סיפור אהבה לצופים ולשירה

פעילות חברתית ותרבותית

את שנות הילדות שלי עברתי בחיפה. כשהגעתי לגיל הנערות, החלה הפעילות בצופים. במשך השנים הפכתי לחניכה "שרופה". מכיוון שלא הייתה עוד טלוויזיה או מחשב כל הפעילות החברתית הייתה ב"בית הצופה". שם נפגשתי באופן קבוע עם כל החברים.

תמונה 1

עד כיתה י"ב הייתי פעילה מאוד, גם כחניכה וגם כמדריכה. הפעילות הייתה פעולות פעמיים בשבוע והמון טיולים בחופשות ומחנות קיץ. להשתייך לתנועת הצופים גרמה לי לגאווה גדולה. תחושת חיבור והשתייכות סביב ערכי ארץ ישראל היפה.

עם חברי בתנועת הצופים

בגיל 16 קיבלתי מתנה: גיטרה.

בתקופה זו החלה אהבה נוספת לשירה.  בגיל 17 השתתפתי בתחרות כישרונות צעירים של אפי נצר וזכיתי בציון לשבח. השירה ממשיכה עד היום. אני חברה בחבורת זמר שמופיעה באירועים שונים.

המוזיקה היא חלק בלתי נפרד ממני, היא אחת מאהבותיי הגדולות.

הזוית האישית

סיפורה של סבתא דליה תועד במסגרת תכנית הקשר הרב דורי בה השתתפה יחד עם נכדותיה, ענבר בן ארי ונועה בן גל.

מסע חנוכה
כל חג חנוכה היינו יוצאים למסע לכיוון סיני