החנוכייה הקסומה שלנו

החנוכיה שעוברת מדור לדור
אני וסבתא שלי בקשר הרב דורי בבית הספר
חנוכייה העוברת מדור לדור

סיפור ילדותי

הילדות שלי עברה בעיר רחובות, למדתי בבית ספר עממי ובתיכון למדתי בסמינר בתל אביב. בבית הספר שיחקנו בתופסת, מחבואים, קלאס ודלגית. החברים שלי בשכונה היו: רותה, אילנה ,רותי, ויונה. הייתי חברה בתנועה הנוער מכבי צעיר רחובות. שחקתי בכדור וניגנתי בפסנתר ובחלילית. הייתי מדריכה בתנועת מכבי צעיר. בהמשך הדרכתי בצבא בבסיס הדרכה.

תחום העיסוק שלי

הייתי גננת בגן חובה ולאחר מכן עבדתי כלבורנטית ביקב של המשפחה שלנו- יקב סגל. הכרתי את בן זוגי בצבא הוא היה המפקד שלי. יש לנו שלושה ילדים, שבעה נכדים ושני נינים. אירועים שבהם המשפחה חוגגת יחד: ימי הולדת חגים ועוד.

התחביבים שלי היום הם: חדר כושר, סרטי בלט ואופרה. במשפחתנו ישנה חנוכייה העוברת מדור לדור. החנוכייה עשויה בעבודה יד ועליה חרוט הכותל וירושלים.

החנוכייה

תמונה 1

העיסוקים שלי בפנסיה הם בעיקר פינוק הנכדים, קריאה והליכה עם בן זוגי. החלום שלי הוא: לראות נחת מהילדים ולטוס לניו יורק.

הזוית האישית

סבתא חדווה: "זאת הייתה חוויה מלמדת מעניינת ומרגשת להיות ביחד במפגש הרב דורי. לספר לנכדה שלי את סיפור החיים שלי ואת הסיפור המשפחתי ובעיקר לחוות את החוויה של התכנית הקשר הרב דורי ביחד."

יין סגל
היין שסבא וסבתא שלי היו עובדים בו