תרומה לקהילה

לאורה בצעירותה
לאורה וילדיה

ב-1975 הגעתי לארץ ישראל עם משפחתי מגרמניה כשהייתי בת 27.

בשדה התעופה בן גוריון חיכתה לנו משפחה מנס ציונה שקיבלה אותנו בחום.

אני ומשפחתי התגוררנו במשפחה של בעלי עם שני ילדיי, דניאל ואינס, עד שהמשפחה התקבלה לאולפן בבאר שבע, שם ילדיי הלכו לגן ולמדו עברית ואני השתתפתי באולפן ללימודי עברית עם עולים חדשים ממדינות שונות.

החיים באולפן היו מגוונים וחברותיים. הילדים הסתגלו מהר מאוד לחיהם החדשים.

לאחר כמה חודשים עברנו להתגורר בעיר רחובות, דניאל היה בן 3 ואינס הייתה בת שנה.

זמן קצר אחרי שעברנו לרחובות התחלתי לעבוד בקופת חולים "רמז" בתור עוזרת מחקר – לאבורנטית .

תרומתי בארגון רוטורי רחובות   ארגון הרוטרי הבינלאומי נוסד ב-1906 בשיקגו שבארה"ב. הארגון הוא חברתי ללא הבדל בדת, מקצוע, צבע והשתייכות פוליטית. בארץ ישנם 60 מועדוני רוטרי ו-1400 חברים בערים שונות בארץ. אני אישית חברה במועדון רוטרי רחובות. אנחנו עוזרים לקהילה ולאנשים נזקקים, מפעילים חנות לכלי בית לנזקקים, מארגנים בני מצווה לילדים שאין באפשרותם לחוות את חווית הבר מצווה, מביאים אותם לכותל בירושלים ומקבלים מחברי המועדון את כל הציוד הנדרש לבר מצווה.

המועדון דואג לצייד תלמידי כיתה א' בילקוטים וכלי כתיבה. לקראת ראש השנה המועדון דואג להכין חבילות מזון למשפחות הזקוקות. נותנים מלגות לתלמידים מצטיינים בתחומים מסויימים. גולת הכותרת של מועדוני רוטרי זה הנואם הצעיר לבתי ספר היסודיים והתיכונים בשלושה שלבים ולבסוף המנצחים מתחרים בתחרות ארצית של רוטרי ישראל. לסיכום, אני אוהבת את פעילותי ברוטרי וממליצה להצטרף!

לאבורנטית
עובדת במעבדה