מניו זילנד לארץ ישראל

סבתי ג'ני נבון
סבי וסבתי
עלייה, קליטה, ונחת מהנכדים.

שמי ג'ני נבון, נולדתי בניו -זילנד בעיר אוקלנד בשנת 1952.

אוקלנד, הקרויה גם אוקלנד סיטי או אוקלנד המרכזית שבחבל אוקלנד באי הצפוני של ניו זילנד, היא העיר הגדולה והמאוכלסת ביותר במדינת ניו זילנד עם 1,534,700 תושבים. אוכלוסייתה מונה כ-30% מאוכלוסיית המדינה. בין השנים 1840–1865, היא הייתה בירת ניו זילנד. ויקיפדיה

אנחנו שלושה אחים, אני הבכורה. כולנו נולדנו בניו זילנד. גדלתי בניו זילנד ולמדתי שם בבית ספר יסודי ובית ספר תיכון.

בילדותי אהבתי לשחק בחמש אבנים, ובעוד משחקים חברתיים. בבגרותי, הייתי מדריכה בצופים ומאוד נהניתי להדריך וללמד את החניכים ערכים, ולעשות איתם פעילויות מעניינות. ארגון תנועת הצופים העולמי הוא ארגון חוץ-ממשלתי בינלאומי המרכז את רוב תנועות הצופים הלאומיות, ומונה יותר מ-50 מיליון חניכים חברים המשויכים ל-171 ארגוני צופים לאומיים הנמצאים ב-229 מדינות וטריטוריות. ויקיפדיה

עליתי לארץ ב-1 באוקטובר 1971, ולא שירתי בצבא, התחתנתי ב 22 למאי 1972 והיה כיף להתחתן בארץ ישראל.

למדתי בבית ספר רגיל, ובהמשך למדתי דברים נוספים, ורכשתי מקצוע. המקצוע שלי הוא  מזכירה, פקידה.

יש לי ולבעלי אורי ארבעה ילדים: הבן הבכור גיא בן ארבעים ושמונה, ענת בת ארבעים וארבע, השלישי אסף בן ארבעים, והרביעית נטע בת שלושים ושתיים.

לבעלי קוראים אורי והוא עכשיו בן שבעים ושתיים, ואני בת שישים ושמונה.

התחביבים שלי הם לעבוד בגינה, ולקרוא ספרים.

רב הזמן אני שומרת על הנכדים, ואוהבת לבלות איתם בשעות הפנאי.

עופרי – היה כיף להכיר את סבתא יותר טוב ולשמוע את הסיפור שלה.

אוקלנד
אוקלנד, הקרויה גם אוקלנד סיטי או אוקלנד המרכזית שבחבל אוקלנד באי הצפוני של ניו זילנד, היא הייתה בירת ניו זילנד. ויקיפדיה

”אנחנו שלושה אחים אני הבכורה כולנו נולדנו בניו זילנד“