סיפור של אהבה

תכנית הקשר הרב דורי בבית הספר
בדרך לבית הספר
סיפור הכרותם של סבא וסבתא

שמי דורין טנדלר, השנה בתכנית הקשר הרב דורי עם סבתי רות טנדלר. סבתא רות נולדה בשנת 1940 בעיר חיפה לבית משפחת לרנר. בקשתי מסבתי לשמוע על ההכרות עם סבי, כיצד נפגשו?

סבא וסבתא שלי הכירו בשנת 1958 ומיד התאהבו.

סבא צבי הציע נישואים לסבתא רות לרנר, בשנת 1960. לאחר שנה של חברות התחתנו. סבתא מספרת:

"החתונה התקיימה בתאריך 28.06.61. אני הייתי אז חיילת, לכן התחתנתי במועדון הקצינים, שהיה ברחוב טשרניחובסקי. מאחר והייתי חיילת בשרות צבאי הרב שחיתן אותנו היה רב צבאי.

החתונה התקיימה בחצר, בגינה והיה שם גם הרכב של נגנים מתזמורת צה"ל שניגנו מוזיקה לריקודים והיה מאוד שמח. אני חושבת שהיו  בערך כ – 120 מוזמנים."

מתוך אתר תזמורת צה"ל

בשנת 1692 נולדה בתם הבכורה, היא דודתי ולאחר שש שנים בשנת 1968, אבא שלי נולד….

סיפורה של סבתא רות טנדלר תועד על ידי דורין טנדלר.

תזמורת צה"ל
תזמורת צה"ל היא יחידה בצה"ל המהווה תזמורת צבאית. ביחידה משרתים נגנים וזמרים בשירות חובה אשר עברו בהצלחה את הבחינות המקצועיות לתזמורת טרם הגיוס לצה"ל. עיקר פעילות התזמורת מתבטא בהופעה בטקסים צבאיים, ביקורים רשמיים ומשמרות כבוד, אך לצד כל אלה נוהגת התזמורת גם להופיע בפני הציבור במסגרות שונות של תרומה לקהילה. ויקיפדיה

”סבא וסבתא שלי הכירו בשנת 1958 ומיד התאהבו.“