סיפור מהחיים

סלפי שלי ו של סבתא
סבתא שלי עם ההורים שלה ואחיה מיכה
חברות של שנים

סיפור מהחיים – אהבה בין חברים

שמי שוש, נולדתי בחיפה.

לאחר גמר בית הספר, התחלתי לעבוד אצל עורך דין בחיפה: "וינטרוב את וקסמן" וביצעתי את כל התפקידים שהיו מוטלים עליי.

בעלי – נתן, נולד בחיפה ולמד בבית הספר אליאנס בחיפה. הוא שירת במשטרה צבאית בחיפה. בתקופת עבודתי, הכרתי בחור נשוי, שעבד בטאבו ושמו אמנון. בתקופה זו הציע לי אמנון שיכיר לי את חברו ששמו נתן. הוא סיפר לי שהם חברים מילדות, מגיל 5 ועד היום הזה. וכך הכרתי את חברו של אמנון את נתן שהפך לבן זוגי. בגיל 22 התחתנתי עם נתן.

ביום נישואינו

תמונה 1

עד היום, אמנון ואשתו הם חברים טובים שלנו, אנו מטיילים איתם ונהנים. כשפוגשים אותנו, מתפעלים איך אפשר לשמור חברות של 70 שנה בלי לריב?

אני מאחלת גם לילדיי ונכדיי למצוא חברות כזו, חברות ערכית ומשמעותית שמלווה אותנו במהלך השנים.

בשנת 1967 הציעו לבעלי נתן לעבור לעבוד באילת. עברנו לגור באילת כאשר כבר היה לנו ילד בשם ארז. בעלי עבד באילת בחברת ארקיע (טיסות חינם). באותה תקופה, לקחתי חופשה ממנהל מקרקעי ישראל בחיפה ועבדתי בבנק לאומי באילת. בימי שישי נהגתי לנסוע לחיפה, לבקר את הוריי – ירמיהו ורבקה ולגרין.

בימי ראשון בבקר טסתי לאילת למקום עבודתי בבנק לאומי. בשל הצעת עבודה טובה יותר בחיפה, לאחר שנה החלטנו לחזור לחיפה והתגוררנו בקריית אליעזר. כעבור שנתיים בעלי התחיל את עבודתו ברכבת ישראל, ואני חזרתי לעבוד למנהל מקרקעי ישראל עד פרישתנו לגימלאות.

כיום אנחנו פנסיונרים.

תמונה משפחתית