סיפור חייה של שרית דרעי

שרית מימין, בן אביאל מלמד ונתאי ענקי.
בתמונה רואים את שרית בצעירותה.
שרית דרעי

שרית דרעי נולדה בשנת 1949 בבית החולים הדסה ששוכן בירושלים. שרית נולדה בארץ וגם הוריה נולדו בארץ, היא כבר דור שני שנולד בישראל. שרית בת 68. חצי תימנייה חצי ספרדייה שומרת מסורת מגיל קטן ומאוד אוהבת חגי ישראל.

היא עבדה באריזה ובעלה עבד בתיקון דודי שמש. יש לה ארבעה ילדים ותשעה נכדים, התחתנה בגיל 16 כשבעלה היה בן 20. בתור משרה שנייה הייתה שרית תופרת.

שרית מאוד אוהבת לטייל בעולם והייתה במגוון מדינות כגון: אמריקה, צרפת, איטליה, ספרד, אנגליה, הולנד, נורווגיה ובלגיה. בניגוד לשאר המבוגרים, שרית, אוהבת טכנולוגיה ובעד נושא הסמארטפונים, היא טוענת שזה מפתח את המוח של הנוער.

שרית מאוד אוהבת את משפחת וילדיה באים לבקר אותה לעתים קרובות, בעיקר בחגים. שרית מאוד אוהבת את ישראל (ואת רמת גן בפרט) והיא לא מבינה איך יהודי יכול לגור בארץ אחרת.

הקשר הרב דורי של שרית דרעי עם התלמידים: בן אביאל מלמד ונתאי ענקי.

פתות