סיפור ההיכרות של סבתא עליזה עם סבא מוריס

תכנית
תכנית
סיפור אהבה

שמי עמית, בתכנית הקשר הרב דורי יחד עםסבתא עליזה ביקשתי לשמוע ממנה  את סיפור ההיכרות שלה עם סבא מוריס. סבתא עליזה נולדה ביראק בשנת 1938.

סבתא התחתנה בגיל 24 והייתה בגיל 40 כשהיא ילדה את אמי. סבתא וסבא הכירו בחתונה של חברה של סבתא. יש להם חמישה ילדים, בת אחת נפטרה בגיל 20 וקוראים לה אריאלה. מילדיהם יש להם היום עשרה נכדים.

סבתא במקצועה הייתה מילדת, היא נולדה בעיראק בעיר בגדאד ומשם הם באו לישראל, ופה בישראל הם הקימו משפחה. היום סבתא בת 78 וסבא בן 74.

סבתא סיפרה שכשהם היו ילדים התחביב שלהם היה לשחק עם החברים שלהם אחר הצהריים בגינה. הקשר ביניהם טוב, אבל לפעמים ישנן עימותים שנפתרים בחיבוק ונשיקה.

מצגת סיפור ההיכרות של סבא

עמית: היה לי כיף לעבוד עם סבתי בעבודות.

במפגש תכנית הקשר הרב דורי בכתה

מיילדת
מיילדת היא אשת-מקצוע שתפקידה העיקרי הוא ליילד תינוקות תוך שמירה על בריאות התינוק והיולדת. רוב המיילדות הפרטיות מסייעות ליולדת ולמשפחתה בחודשים שלפני הלידה ובשבועות שאחריה, באמצעות השגחה רפואית, ייעוץ הנוגע למהלך הלידה, תמיכה נפשית, הדרכה בהנקה נכונה וכו'. ויקיפדיה

” לפעמים ישנן עימותים שנפתרים בחיבוק ונשיקה“