סיפורה של סבתא תרצה

אני ונכדתי דפנה
זו אני כשהייתי קטנה
דפנה ארבל

סבתא תרצה משתתפת השנה בתכנית הקשר הרב דורי יחד עם נכדתה דפנה ומספרת לה את סיפורה:

"סיפורי מתחיל בזה שנולדתי בתל אביב בשנת 1950 בבית חולים בלינסון.

עד גיל שלוש גרנו בתל אביב ברחוב הקישון ומגיל שלוש ואילך גרנו משפחתי ואני בגבעתיים. כשהייתי בת עשר אמי יצאה לעבוד הרבה עקב המצב הכלכלי הקשה ואני הייתי צריכה לדאוג לאחותי הצעירה ולתת לה לאכול צהריים עד שאמא חזרה מהעבודה.

סבתא תרצה בילדותה

תמונה 1

היו לי הרבה חברות בבית הספר היסודי ואני בקשר עם חלק מהן עד היום, ואת חלקן ראיתי גם בצופיי גבעתיים לאחר שעזבתי את בית הספר היסודי, כצלנסון. בתיכון למדתי בויצו צרפת אומנות מאוד נהניתי מהלימודים. לאחר מכן בשנת 1969 התגייסתי לצה"ל ושירתתי בחיל המודיעין כשרטטת.

כשהשתחררתי מהצבא התחלתי לעבוד בגרפיקה ובמקום העבודה הכרתי את בן זוגי לחיים, יוסי ונישאנו בשנת 1972 והבאנו יחד שלושה ילדים לעולם, אבישג הבכורה (אמא של דפנה), אלעד והדס הקטנה.

מאוד נהניתי לגדל את ילדיי והזוגיות שלי ושל בעלי הייתה מאוד יפה.

בעלי נפטר באופן פתאומי ונשארתי אלמנה. לאחר כשנה התחלתי לעבוד כמנהלת חנות ביגוד לנשים "רעומה", ובזה אני עוסקת עד היום.

נולדו לי תשעה נכדים מהממים שאני מאוד אוהבת.

סבתא תרצה בתכנית הקשר הרב דורי יחד עם נכדתה דפנה.