סבתא והנחש

אני וסבתא שלי בבת מצווה שלי

בארץ התחתנה עם סבי ונולדו להם 5 ילדים.
בלימודיה עשתה 12 שנים פלוס בגרות מלאה.
התחביבים של סבתי הם לבשל ולקרוא.

סבתא והנחש

סבתא סיפרה לי: בכיתה ז' או ח' סבתא שלי יצאה לטיול שנתי במדבר יהודה עם כל השכבה. בטיול הם היו צריכים להקים אוהל ובתוך האוהל היו עשבים, אז הם היו צריכים לנכש עשבים מתוך האוהל. סבתא שלי הלכה לאוהל שלה וניכשה את העשבים. בזמן שהיא ניכשה, הרגישה לחיצה ודקירה ביד וחשבה שזה סתם. היא יצאה מהאוהל וראתה שני שינים של נחש על היד… לקחו אותה לבית חולים, שם הייתה מאושפזת 3 ימים, וכל החברות שלה בכו שנהרס הטיול.

סבתא שלי הייתה בת 6. בחצר הבית שלה היו הרבה עשבים. בתחילת הקיץ היא יצאה לחצר לשחק חבל עם חברה שלה. החברה הלכה להביא לשתות ואמרה לסבתא שלי לעמוד בצל, אבל היא נשארה לעמוד  ליד העשבים. לפתע סבתא שלי הרגישה שמשהו ניצמד לה חזק לרגל! היא הסתכלה וראתה שנחש מסתובב לה על הרגל כאשר הראש שלו למעלה! אימא שלה אמרה לה לא לזוז ובנס הנחש ירד לה מהרגל וניכנס לשיחים!!

סלטה משוויה
סלט שרוף