ביום הראשון של הקשר הרב דורי
בחתונה של סבא וסבתא
סיפור ההיכרות של סבא משה וסבתא תמי

כשהיינו צעירים היה לנו חבר משותף, שהחליט להכיר בינינו, בהתחלה דיברנו בטלפון כמה פעמים עד שהחלטנו להיפגש.

קבענו להיפגש ליד תחנת החשמל, סבא משה הגיע לפגישה עם סבתא תמי וחיכה שעה וסבתא תמי לא הגיעה.

סבא משה ידע איפה הבית של סבתא תמי והגיע לביתה, דפק בדלת ואמא של סבתא תמי פתחה את הדלת ואמרה שתמי לא בבית. סבא אמר לאמא של סבתא שתעדכן את סבתא  שהוא היה פה ושתתקשר אליו.

סבא משה הלך הביתה מיואש וחיכה כמה ימים עד שסבתא תמי תתקשר והיא לא התקשרה.

למחרת סבא משה החליט לבוא בבוקר לעבודה של סבתא תמי כשהיא עוד לא הגיעה לעבודה, והשאיר לה מכתב עם תמונה וחזר לבסיס, סבתא תמי סיפרה לו שהיא שכחה מהפגישה והלכה עם חברות שלה  לבלות. בינתיים אמא של סבתא שאלה את סבתא למה היא לא רצתה להיפגש עם סבא? הוא בחור חתיך ובכל זאת כדאי שהיא תיפגש איתו.

סבא דיבר עם סבתא בטלפון והם קבעו להיפגש שוב פעם, הם נפגשו, הלכו לסרט ולאחריו הסכימו להמשיך להיפגש.

באותו זמן סבא היה חייל בצבא והם היו נפגשים פעם בשבוע- שבועיים אבל הם דיברו הרבה בטלפון. בינתיים סבא סיים את שירותו הצבאי. האהבה הייתה חזקה והם התחתנו אחרי שנתיים של חברות.

תמונה 1

החתונה נערכה ברבנות תל-אביב, לאחר החתונה הלכו כולם למועדון לילה וחגגו עד השעות הקטנות של הלילה. שבוע לאחר מכן הם נסעו לאילת לירח דבש.

והם גרו ביחד עם סבא בנצי (אבא של סבא משה) ושם גם נולד שרון (אבא שלי).

לאחר כשנתיים הם קנו דירה בבת-ים ושנה לאחר מכן נולדה דודה שלי יפית (אחות של שרון).

לאחר מספר שנים סבא וסבתא עברנו מבת-ים לשוהם ושרון סיים שירותו הצבאי בתותחנים והתחיל בלימודים תואר ראשון במנהל עסקים. בינתיים יפית היתה בצבא.

בשנת 2003 יפית וחיים התחתנו בנצר סירני ונולדה להם בת ראשונה ונכדה ראשונה. לאחר כשנתיים שרון ונטע התחתנו בחתונה על הדשא בקיבוץ גבעת ברנר ובאו לחופה בכרכרה על עגלה וסוס והכלב ליווה אותם. לאחר כשנתיים אני תמרה נולדתי אחרי שנתיים נולדו תאומים בני הדודים שלי בן ומורין ואחרי 3 שנים מורן אחי הקטן נולד ולאחר שלוש שנים נולדה בת דודתי הקטנה אוריאן שכיום היא בת 4.5 מורן בן 7 מורין ובן בני 10 אני בת 12 וליאן בת 15 וסבא וסבתא חיים באושר ואושר עד עצם היום הזה.

סבא וסבתא: היה לנו כיף ונהנינו מהחוויה ומהנכדה.

תמרה: וגם לי היה כיף והכרתי אתכם יותר וגם למדתי דברים חדשים שלא ידעתי עליכם.