משה גבאי מלך השערים

אני ומשה גבאי "מלך השערים"
משה גבאי בצעירותו
אני רוצה לספר לכם על משה גבאי מאמן כדורגל שלי שהוא כמו סבא שלי, הוא עוזר לי
משה גבאי היה חלוץ גדול שהרעיד לא מעט רשתות בקבוצת כדורגל בשנות השמונים.
הוא התחרה כיריב מול אלישע לוי, שמשמש כיום מאמן של בנו, דובב גבאי. משה גבאי עכשיו לא כדורגלן אלא תומך ומעריץ של בנו. הוא מלווה את בנו דובב לאורך הקריירה שלו, נותן טיפים ובא לתמוך מהיציע.

דובב גבאי מבקיע גול!
משה גבאי נולד בבית חולים ברנדס בחדרה להורים שעלו ממרוקו. גבאי התחיל לשחק בגיל מאוד צעיר בחדרה, וכבר בגיל 17 התחיל לשחק בליגת העל.
5 שנים הוכתר גבאי למלך השערים: 64 גולים!!!
גבאי שיחק גם בנתניה וגם בבית"ר ירושלים. בין משחקי הכדורגל, גבאי למד במכון וינגיט שנתיים והוציא תעודה של מאמן מוסמך.
הוא התחיל את ניסיונו כמאמן בקבוצה של בוגרים בקריית שמונה אחר כך הקים בית ספר לכדורגל בעפולה, ושם בעונה אחת אימן 400 ילדים, שהיו משחקים בליגת כדורגל של ילדים ונוער.
לאחר 18 שנה עזב גבאי את עפולה, עבר להתגורר עם אשתו בקריית שמונה והקים שם עסק של בגדים. במקביל, המשיך בבית הספר לכדורגל בעפולה.
לאחר 25 שנה מכר את בית הספר לכדורגל ואת העסק ועבר להתגורר בחדרה. בחדרה בנה את ביתו והתחיל לעבוד כמאמן כדורגל בפנימיית תלפיות. גבאי מאמן ומרכז את הפעילות ספורט בתלפיות מזה 18 שנה.
גבאי נשואי לאשתו אורנה ולהם 2 בנים. אורנה מנהלת רשת אופנה.
בן אחד נשוי, גר בארה"ב ושמו הוד. בן שני, דובב, שחקן ב'הפועל באר שבע'. גם הוא כבר נשוי.
גבאי מאוד אוהב את משפחתו, ובכל מפגש כמעט עושה "על האש", שזהו מאכלו האהוב.
גבאי הוא מאמן שלי. כל פעם שאני מכניס גול, הוא מחזק אותי ואומר שאני אהיה שחקן כדורגל הכי טוב. אני מאמין לו!אני אצליח ואהפוך לכדורגלן מפורסם!!!!

אאוט
כשכדור יוצא מהמגרש- גבאי אומר "אאוט"