כך הכל התחיל

אני וסבתא רינה בתכנית "הקשר הרב דורי"
במפגש כתתי בתכנית
סיפור היכרותם של סבתי וסבי

סבתא רינה דן נולדה במצרים, בשנת 1953, היא עלתה לארץ בשנת 1965. השנה היא משתתפת בתכנית הקשר הרב דורי יחד עם הנכד איתי ולו היא סיפרה את סיפורה. איתי רצה לשמוע איך היא הכירה את סבא יעקב?

סבתא רינה דן מספרת:

הכרתי את סבא יעקב כאשר ראיתי אותו בטבריה, הוא בדיוק עלה על מונית. הוא היה בן 37. חלקנו את המונית יחד.

הוא היה גבר נאה, מקסים, כובש, כריזמטי וגבוה. נפגשו מבטינו והתאהבנו זה בזה. זה הקשר הראשון שיצרתי לאחר שהתגרשתי. אלו הנישואים השניים שלי. נכנסתי לקשר הזה עם ארבעה ילדים מדהימים: הבכור אבירם, שרון, מורן ושירן בת הזקונים. כעת אני סבתא לחמישה נכדים מקסימים ומתוקים.

סבא יעקב קיבל את ילדיי כאילו היו הילדים שלו. לא נולדו לנו ילדים משותפים, אך ההרגשה הייתה זהה. גם הילדים הרגישו שסבא יעקב הוא אביהם השני. לצד זאת הם שמרו על קשר טוב וחם עם האבא הביולוגי, שמוליק.

התחתנו אחרי כשנה של היכרות. המשפחות והילדים קיבלו את הקשר בשמחה ובברכה ולא היה קושי. בתחילה חששתי כיצד זה יתקבל, אך לשמחתי זה עבר בצורה חלקה ונעימה.

סבא יעקב פינק אותי בתכשיטים יקרי ערך, פרחים, יצאנו תמיד יחד לחופשות בארץ ובחו"ל וכדומה.

קישו למצגת שלנו סיפור ההיכרות- דן איתי