כיבוד הורים

סבתא סיניה המספרת
הנכדה אפרת המתעדת
שמחתי שהצלחתי לגרום נחת ושמחה לאמי.

שמי סיניה מלכה. נולדתי בעפולה בשנת 1967. נקראתי כך על שם הר סיני, ההר שעליו ניתנה התורה. שמות הוריי הם תמר ורוני חובב.

רציתי לספר לך נכדתי היקרה אפרת, על אחת מזיכרונות הילדות שלי:

כאשר אמי הייתה חוזרת עייפה מהעבודה, היא אהבה לראות בית נקי ומסודר. יום אחד אמרתי לאחותי יהודית: "בואי ונפתיע את אימא, ושתינו נסדר מהר את הבית לפני שאימא תגיע." אבל אחותי התחמקה ואמרה שהיא רוצה לרדת ולשחק עם חברותיה חבל או גומי, ולא כל כך מתחשק לה לסדר. אני החלטתי לעשות את זה לבד. ועד שאמי הגיעה הביתה, הספקתי מהר לסדר את הבית, הבית כולו היה נקי, מצוחצח ומבריק! אמי הופתעה מאוד ושמחה מאוד, גם אני שמחתי שהצלחתי לגרום לאמי הרבה נחת ושמחה!

הזוית האישית

סיניה מלכה: רציתי לספר לך נכדתי היקרה אפרת, על אחת מזיכרונות הילדות שלי. ו ברוך השם היום, גם לי יש נחת מהילדים ומהנכדים כן ירבו!

אפרת וסבתא מלכה בתכנית הקשר הרב דורי

הר סיני
ההר עליו ניתנה תורה, "אשר ירד אליו ד' באש", ומתוך הענן והערפל נתן לעמו את "עשרת הדברים" חרותים במכתב אלוקים על לוחות האבן (שמות יט, יח; כד, יב; לב, טז; לד, ד; דברים ד, יא, יג).

”ברוך השם היום, גם לי יש נחת מהילדים ומהנכדים כן ירבו!“