חתונת הזהב

אני ונכדי, איתן
השיר שנכתב לחתונת הזהב (אני ובעלי ישראל)
ההפתעה

שמי רחל עוזרי. זו היא הפעם השלישית בה אני משתתפת בקשר הרב דורי, הפעם עם נכדי איתן.

נולדתי בראש העין בשנת 1950 בגיל 15 מסיבות שונות עברתי לגור אצל דודתי ברעננה. לדודה שלי היה בן, בשם ישראל (בן הדודה שלי) אז הוא היה בן 16.5 נוצר ביננו קשר מיוחד ובגיל 19 החלטנו להתחתן בתאריך: ל' סיון תשכ"ט (16.6.69). ב"ה גידלנו משפחה לתפארת וזכינו לקבל ילדים וילדות נכדים ונכדות.

ב-י"א סיון תשע"ט (14.6.19) משפחתי היקרה החליטה להפתיע אותנו ולקיים עבורנו מסיבת חתונת הזהב לכבוד 50 שנות נישואים. משפחתנו שכרה בית עם כמה חדרים בצפון הארץ ולשם נסענו כולם בטענה שזהו טיול משפחתי.

אך כשהגענו הבנתי שזו הייתה הפתעה וחגיגה גדולה של חתונת הזהב שלנו. כל זוג קיבל חדר עם הילדים, אכלנו ארוחת ערב חגיגית ובבוקר, לאחר הארוחה ערכנו טקס, שרו לנו שירים ואחר כך חיברו שיר על מהלך חיינו, החברות שלנו, הנישואין, הרחבת המשפחה ונישואי הילדים. הייתה זו שמחה גדולה.

הזוית האישית

זו הפעם השלישית בה אני משתתפת בתוכנית הקשר הרב דורי, אני ממש נהנית בכל פעם מחדש להגיע לתכנית. התכנית כשמה כן היא, מחזקת את הקשר בין בדורות ומתעדת את סיפור חיינו – המבוגרים לדורות הבאים. אני מחכה כבר לפעם הבאה….

בשנת 2016 השתתפתי בתכנית עם נכדי, חגי עוזרי והעלנו את הסיפור: השינוי בחיי

בשנת 2018 השתתפתי בתכנית עם נכדי, יאיר, והעלנו את הסיפור, חטיפת התינוקות.