חווית הילדות של נעמי עמרני

אני וסבתא בסלפי בחתונה
סבתא שהייתה קטנה
חווית הילדות שלי

חווית הילדות שלי

שלום שמי נעמי עמרני, נולדתי כנעמי קצב. אני קרויה על שם סבתא מצד אימא שלי. להורים שלי קוראים מרגלית ז"ל ויעקב קצב ויש לי שלשה אחים: עומר, שיפרה ועזרא.

נולדתי בבית יולדות "מאיר" בכפר סבא בתאריך 24.12.52, משם עברתי לשכונה החדשה ברמת השרון "שכונת שיכון ארינה" ליד ביתי היו שטחים חקלאיים ופרדסים והייתי יוצאת לבלות שם.

הגן הראשון שלי היה בשכונתי לאחר מכן למדתי בבית ספר אוסישקין מכיתה א'-ח'. הייתה לי ילדות כפית עם הרבה משחקי רחוב כמו: 5 אבנים, תופסת, קלאס ועוד

בילדותי

תמונה 1

כבר בילדותי התחלתי להתמיד בתחום הספורט יצאתי להרבה תחרויות ואפילו זכיתי מקום ראשון בריצת 60 מ', ברמת השרון. היו לי הרבה תחביבים: איסוף בולים, איסוף מפיות בצבעים שונים, סריגה וכמובן רכיבה על אופניים וריצה. שחקתי עם הרבה חברות בהפסקות ואפילו שמרתי עם חלק מהן קשר עד היום.

את בת המצווה שלי עשיתי בבית הזמנתי כמה חברות טובות ואמי הכינה עוגה והכל היה מאוד מצומצם ובצניעות.

קובץ העבודה שלי

הזוית האישית

עדן עמרני: בעבודה זאת אני למדתי הרבה מאוד דברים על סבתי מה היא חוותה במהלך ילדותה, מה היו התחביבים שלה… מאוד נהנתי לעשות את העבודה וללמוד דברים חדשים. לי היה מאוד כיף לעשות את העבודה ולשמוע על הילדות של סבתא שלי.

.
.