חברות אמת

תו

יש לי שבעה נכדים אוהבת אני את כולם, אבל את עידו אני אוהבת יותר מדי (מה לעשות).

אני בת 58 נולדתי בישראל, למדתי בבית ספר יסודי בשם חיה זיו.

למדתי בגימנסיה הומנית בחיפה 4 שנים ,למדנו להדפיס במכונת כתיבה בבית הספר.

הייתי דוגמנית בחברת אופנת ביגוד בשם איב דה מרדיקס וחברת איפור של הלנה רובינשטיין.

בגיל 19 כבר הייתי אמא לילדה יפה שקוראים לה מירי, אחרי כמה שנים נולד שלום ולאחר שנתיים נולדה תמי וכולם סבבה.

כיום אני מכייפת עם הנכדים, כותבת שירים מחברת שירים, לכל נכד יש שיר ויש מנגינה יש דיסק ועוד מעט הדיסק מוכן וישר להפצה וגם בעזרת השם פסטיבל של סבים וסבתות ונכדים (נישאר לי להקליט עוד שני שירים ואז הכל מושלם).

דברים מיוחדים

בגיל 14 שיחקתי כדורסל בקבוצת נוער של מכבי חיפה. הייתי שחקנית כדורסל מצוינת.

בגיל 14 טסתי לפריז ובגיל 17 טסתי לארצות הברית.

שתי הנסיעות האלה היו חוויה נעימה וכמובן טיילתי בכל רחבי הארץ כי אבא שלי מדריך תיירים.

הסיפור המיוחד של סבתא שלה:

חברות אמת

כשהייתי בכיתה ח' למד איתי בכיתה ילד כבד שמיעה בשם דוד. כל ילדי הכיתה נהגו להתעלל בו ולהציק לו בגלל שהיו לו מכשירי שמיעה. צריך לזכור שפעם לא היו מכשירי שמיעה מותאמים לילדים , הילד הזה סבל מאוד כי הילדים פגעו בו גם פיזית אבל יותר מזה, לא היו לו חברים בכלל. אף אחד לא רצה להיות החבר שלו וכולם רק פגעו והיכו אותו.

כאב לי מאוד לראות את מצבו של דוד והחלטתי להיות החברה שלו, ישבתי לידו בכיתה , עבדתי איתו יחד במשימות הלימודיות ובסוף יום הלימודים הלכנו יחד הביתה.

ילדי הכיתה לא קבלו את זה יפה וגם בי הם פגעו ולעיתים היו זורקים עלינו אבנים בדרך מבית הספר, אבל זה לא הפחיד אותי כי ידעתי שאני החברה היחידה שלו.

יום אחד הגיעה לביתנו אישה אחת שהציגה את עצמה כאמו של דוד , היא באה לספר להורים שלי ולהודות להם על שחינכו אותי להיות חברה טובה כל כך.

היא רצתה לומר לי תודה רבה על שאני חברה כל כך טובה של דוד.

חבר
חבר הוא אדם שתומך, עוזר וזמין תמיד בעת צרה. קיימים מספר מעגלים חברתיים שבהם נכללים החברים: המעגל האינטימי, המעגל הקרוב והמעגל הרחוק. המיקום של החבר במעגלים אינו מושפע מתדירות המפגשים אלא ממידת הקירבה.

”היא רצתה לומר לי תודה רבה על שאני חברה כל כך טובה של דוד“