התחביב של סבתא רחל לצייר על עציצים

עציצים מצויירים
עציצים מצויירים
תחביבה של סבתא שלי, רחל ריימונד

שמי יובל ריימונד אני משתתף השנה בתכנית הקשר הרב דורי ובחרתי להפגש עם סבתא שלי ולשמוע ממנה את סיפור חייה.

סבתי רחל ריימונד, נולדה בתורכיה בתאריך 3.7.1947. היא עלתה לארץ ישראל עם משפחתה כשהייתה תינוקת בת שנתיים, בשנת 1949, כך שהיא אינה זוכרת כמובן את העלייה לארץ. לסבתי יש עוד שתי אחיות.

סבתא שלי גרה כיום בהרצליה, לבדה, בעלה, סבי היקר לצערי, נפטר. סבתי חברה היום במועדון חברים של פנסיונרים והם מבלים יחד, שומעים הרצאות ויש להם מגוון פעילויות.

אנו הנכדים אוהבים ללכת אליה בשבתות ובחגים, אנחנו משחקים שם כדורגל במגרש שבנינו בחצר ביתה. בחגים סבתא שלנו מחלקת לכל נכדים דמי כיס.אני  מאוד אוהב לאכול אוכל טורקי, שסבתא שלי מכינה לנו, ולעיתים אנחנו מכינים ביחד.

לסבתא שלי יש תחביב, היא מאוד אוהבת לצייר על עציצים ולצבוע אותם. בעציצים היפים שהיא מציירת היא שותלת צמחים ומפזרת את העציצים בגינה היפה שלה.

יובל ריימונד: היה כיף להקשיב לסיפורים של סבתא שלי מהעבר.

צמחים וסקולריים
צמח וסקולרי (שם מדעי: Tracheophyta) הוא צמח שמשתייך לאחת מהקבוצות הבאות: שרכים ביער חסרי קשקשים, בעלי קשקשים. הצמחים הווסקולריים כוללים נצר ושורש ויש בהם מערכות הובלה. (ויקיפדיה)

”לסבתא שלי יש תחביב, היא מאוד אוהבת לצייר על עציצים“