עדי ובבי סימא במסיבה בבית הספר
בבי בצעירותה
ראיון על סבתא ומשחק אהוב

סימא שמל

קוראים לסבתי סימא שמל היא  נולדה בבית החולים ב- Massachusetts שבאמריקה. יש לה שני אחים: אחד גדול ממנה ואחד קטן ממנה. כשסבתי היתה קטנה אהבה לקום מוקדם בבוקר ולרכב על אופניים ליד חוף הים. סבתי עלתה לארץ בשנת 1982, עם שלושת ילדיה הקטנים. סבתי גרה באפרת, בגבעת הרימון. רוב השנים סבתי היתה עקרת בית, אך בשנים האחרונות היא סומכת מטעם רווחת אפרת.

כיום לסבתי יש 6 ילדים ו22 נכדים אנו אוהבים לבוא לבקר להיפגש לשחק וליהנות!!!

"משפחה יש רק אחת"

Sima  Schmell

My grandmother Sima Schmell was born in the hospital Massachusetts In America. My grandmother has two brothers one is bigger than her and one is smaller than her. When my grandmother was little she liked to get up early in the morning and ride a bicycle by the beach. My grandmother immigrated to Israel with her three small children. She immigrated to Israel in 1982. My grandmother lives in Efrat in Male  HaOran 3 in Givat HaRimon. Most of the years

!!!Today my grandmother has 6 children and 22 grandchildren. We love to come visit and meet to play and enjoy

.my grandmother was a housewife but in  these recent years she has relied on Efrat's welfare

עדי בן דוד

קוראים לי עדי בן דוד. נולדתי בבית החולים שערי צדק שבירושלים. יש לי אח אחד ואחות אחת שגדולים ממני ושני אחיות קטנות. טסתי לשליחות לפני 3 שנים. מאוד אהבתי את ימי ראשון ימי החופש. היה אפשר לישון מאוחר לא היה צריך ללכת לבית הספר ולעשות שיעורי בית…… היה כל כך כיף.

אני גרה באפרת בחפציבה, אני לומדת בבית הספר אורות עציון בנות.  יש לי המון בני דודים שגרים באפרת ואנחנו אוהבים לשחק וליהנות ביחד. יש לי גם המון חברות שבאות לשחק, לאכול, לישון, לשמוח, וזה כייף להיות ביחד וליהנות!!!

"משפחה יש רק אחת"

Adi  Ben  David

My name is Adi Ben David. I was born at Shaare Zedek Hospital in Jerusalem. I have one brother and one sister who are older than me and two little sisters. I flew on a mission 3 years ago and very much loved the Sundays and the vacation we were possible to sleep late and did not have to go to school and do homework ……  it was so much fun. I live in Efrat Heftziba 421. I learn at   Orot Etzion school. I have a lot of cousins who live in Efrat and we love to play and enjoy together

!!!I also have a lot of friends who come to play, eat, sleep and enjoy  and it's fun to be together and enjoy

הסיפור תועד במסגרת מפגשי תכנית "הקשר הרב דורי" בבית הספר.

housewife