המלאכים

מזל ושקד בתהליך עבודה משותף
מזל בילדותה
סיפור מהחיים. על קלף אחד, קבר אחד, עשרים רבנים וילדה אחת בת עשרים
זה היה אז … כשאימי (ז"ל) הייתה בת עשרים.
יום אחד אימא שלי שכבה לישון וחלמה חלום ובחלום הופיעו מלאכים. היא קמה סיפרה לאימא שלה (סבתא שלי) והיא אמרה לה שהיא הוזה ושאין מלאכים ככה יום יום במשך שבוע החלום הופיע שוב ושוב.
לאחר שבוע סבתא שלי דאגה לביתה . היא הלכה לבית הכנסת ודאגה שישמעו את דברי אימי. בהתחלה סבתא שלי סיפרה את הסיפור וביקשה לפתוח קבר. הרבי נתן לה (לאימה שלי) ברכה כדי שלא יופיעו המלאכים שוב בחלומה.
ובכל זאת הופיע החלום. סבתא שלי הלכה שוב וסיפרה שוב את הסיפור הפעם כבר לא לקחו זאת בצחוק. לאחר דיונים רבים הסכימו הרבנים לשמוע את דברי אימי. בוקר אחד לקחו את אימי לבית הקברות, היא הלכה בין הקברים וחיפשה, חיפשה את הקבר שהופיע בחלומה ואז…ואז, כאשר מצאו, הם (הרבנים) פתחו את הקבר וגילו קלף, קלף עם כתוביות זהב.
תמונה 1
בכתוביות הקלף, היה רמז על עתיד מדינת ישראל ואומר כי תהיה מדינה, ננצח בכל המלחמות ושהמשיח יבוא. לאחר מכן כל הרבנים של מרוקו (ובניהם גם באבא סאלי) נדהמו ושיבחו את אימי וסבתי ואמרו לה שהיא צדיקה!
עד היום אני מחכה שהנבואה השלישית תתגשם. אני מחכה לבוא המשיח.
יש לנו מדינה וניצחנו בכל המלחמות (ואני מקווה שנמשיך). אז נשאר רק התקווה!