החתונה של סבתא רחל שני

סבא וסבתא
החתונה של סבתא
הילדות של רחל

סבתא רחל, נולדה ברוסיה בשני למאי 1950. רחל עלתה לארץ כשהייתה ילדה בגיל 12, כשרחל הגיעה לישראל היא לא ידעה לדבר והיא נכנסה לכיתה והרגישה מאוד מוזר ולאט לאט התחילה ללמוד רחל גדלה בבית קרקע מאוד קטן עם ההורים שלה ועם אח שלה היא זוכרת שהגן שלה היה בשיפוצים אז היו מכניסים אותם בעזרת סולם.

החתונה של סבתא

רחל גם סיפרה על החתונה:

החתונה הייתה באולמי בית האומן בחיפה בשנת  1970 המצולמים בתמונה הם סבא סבתא והמשפחה זה היה אחד הימים המאושרים בחיי, סבתא מתגעגעת לרוב המצולמים בתמונה שלצערנו כבר לא כאן.

סבתא עלתה בנובמבר שנת 1962 ביחד עם הוריה ואחיה כשהייתה ילדה צעירה בת 12. מסע העלייה של סבתא היה: מרוסיה לפולין, מפולין לאיטליה ומאיטליה לישראל. סבתא מספרת שכשהיתה באיטליה הייתה לה חוויה לשוט בספינה גדולה ומפוארת. סבתא סיפרה שבאנייה נתנו לה לאכול זיתים, אבל היא חשבה שזה קקי של ציפור והיא לא נגעה הרבה שנים בזיתים עד שהבינה שזה לא קקי של ציפורים.

סבתי עלתה לארץ נקלטה והסתגלה לחיים בישראל, במהלך השנים סיימה את לימודיה והעבודה הראשונה שלה הייתה כאחות בבית החולים בעפולה.

זיו שני: פרוייקט מופלא הייתי שמח לקחת חלק בו.

אוניה