ההפתעה הגדולה של כרמלה

הכנו קולז' תמונה שלנו ושל כרמלה
כאן נמצאת כרמלה בנחל דן בטיול עם הכיתה
סיפור החיים המפתיע של כרמלה

סיפור החיים המפתיע של כרמלה:

הכול התחיל לפני 47 שנים, כשרמלה ויענקלה הכירו.

כרמלה יצאה מביתה שנמצא בקריית טבעון, ולפתע פגשה את יענקלה ומהרגע הראשון ידעה כי הוא יהיה בעלה בעתיד. כרמלה ויענקלה שיחקו הרבה ביחד וכמובן שהרומן ביניהם אף פעם לא היה מוסתר. לאחר 5 שנים של חברות, יענקלה הזמין את כרמלה לקולנוע בשעה 18:30 בערב, ושם קרה דבר משמעותי…

יענקלה הציע לכרמלה נישואים בפתק. כרמלה נדהמה וכמובן שהיא הגיבה בחיוב.

כרמלה ויענקלה אמרו למשפחותיהם שהם מתחתנים והמשפחות שלהם שמחו מאוד. החתונה נערכה בתאריך בתאריך 4.6.1975 באולם "תפארת" בירושלים, כרמלה ויענקלה בחרו להתחתן דווקא בירושלים נכוון שהיה להם חשוב להתחתן בבירת ישראל שהיא גם העיר הקדושה ביותר ליהודים העיר שבא עמד בית המקדש.

ואחר 5 שנים נולדה להם הילדה הראשונה ששמה עדינה. הילדה הראשונה חיזקה וחיזקה את האהבה ביניהם, והם רצו עוד ילדים בסה"כ 4 ילדים.

כרמלה עוסקת היום כסייעת רפואית בבית ספר "דליות". לפני היותו חולה יענקלה עסק כנהג משאית כ-30 שנה. בשביל כרמלה ויענקלה אהבה היא אמינות, הדדיות, אמון ואושר.

והם חיים באושר ועושר עד סוף ימיי חייהם.

גאיה בליקשטיין ודריה דורוחין: זה היה ממש כיף ולמדנו המון מהסיפורים על החיים שהיו פעם לכרמלה.