ההיכרות של של סבא יעקב עם סבתא

סבא וגיא
סבא יעקב

ההיכרות של סבא עם סבתא

כשסבא היה בן 28 וראה שכל חבריו מתחתנים, הוא הסכים להצעה של שכנה להכיר לסבא בחורה שהיא מכירה ושמאוד ממליצה עליה. סבתא שלי ילידת תל-אביב, כשהייתה בת 5 עברה לגור עם הוריה במושב. כשגדלה חזרה המשפחה לתל-אביב, שם המשיכה סבתא את לימודיה ובסיומם עבדה בבנק במשך שנים רבות עד שהגיעה לגיל פרישה.

לאחר שסבא והבחורה (סבתי לעתיד) הסכימו, הם נפגשו ובחודש דצמבר 1969 התחתנו והולידו שלושה ילדים: ענת, דדי ואפרת. האחרונה בהם היא אימא שלי.

הנכדים:

אריאל, עדן, אסיף, יהב.

יואב, עלמה, נטע.

גיא, יובל ותמר.

הזוית האישית

סבא יעקב לגיא: ראשית, מאוד התרגשתי מתכנית "הקשר הרב דורי". זה אומר שאתה מאוד מתעניין בשושלת המשפחה וזה חשוב ומרגש. אני מקווה שאתה תפנים את חשיבות "הקשר הרב דורי" וכן תעביר את זה לדורות הבאים, כי אומרים "אם אין עבר אז אין עתיד". ההתעניינות שלך גיא חשובה, מפני שזה מקנה יסוד להמשך השושלת של המשפחה לעתיד וכשאתה תקים משפחה בע"ה.

גיא, אני אוהב אותך מאוד ומאחל לך בריאות ואושר והצלחה בכל מה שתחליט לעשות בהמשך דרכך. איחולים לחיים ארוכים וטובים,

אוהב אותך, סבא יעקב.

לסבא יעקב מגיא: היה לי מאוד כיף ומהנה להשתתף איתך בתכנית "הקשר הרב דורי". למדתי המון על עברה של המשפחה ומאוד התעניינתי בעברך. נהניתי גם להיות אתך בבית התפוצות, שם למדנו על העבר של מדינת ישראל. למדתי המון על שושלת המשפחה וזה היה מאוד מעניין לדעת את עברי.

אני אוהב אותך מאוד ומאחל לך חיים טובים

מהנכד שלך גיא.